Jarenlang is het hebben van een La Mer collectie een doel geweest voor mij. Ik hou er gewoon van, can’t help it. Heerlijk luxe én na het horen van ervaringen van vriendinnen ook heel fijn voor de huid. Inmiddels heb ik een redelijke stash La Mer producten opgebouwd en vandaag laat ik de Crème de La Mer zien. Eén van de bestsellers van het merk.

LA MER

La Mer Cream de la Mer review

Eerst ga ik wat vertellen over het merk zelf. La Mer heeft namelijk een heel mooie geschiedenis.
Dr. Max Huber had te kampen met ernstige brandwonden die door een experiment waren veroorzaakt. Hij ging op zoek naar producten die bij hem goed werkten en die de brandwonden konden genezen en verminderen.
Toen ontdekte hij het natuurlijke zeewier, Max Huber is altijd een fan geweest van de zee en begon dan ook met dit ingrediënt 12 jaar lang te experimenteren. Uiteindelijk was Crème de La Mer geboren en werd de huid van de dokter zichtbaar hersteld.
La Mer staat dan dus ook voor het genezen van de huid. En dat spreekt mij heel erg aan.
Op mijn wishlist staan nog de lotion en de olie. Oh ja, ook de luxury lijn. Het komt er ooit aan. Ik weet het zeker!

CRÈME DE LA MER

La Mer Cream de la Mer review

Crème de La Mer dus. Het eerste product van het merk en tegelijkertijd de bestseller.
Dit potje van 30ml kreeg ik bij de kerstborrel van Estée Lauder Companies. Dit houdt dus in dat het merk daaronder valt.
Dit product wordt het wondermiddel genoemd omdat het is ontstaan uit de zoektocht van Dr. Max Huber zelf, zoals je hierboven kon lezen.
De crème transformeert de huid en brengt haar tot rust, ook stimuleert het het natuurlijke genezingsproces van de huid en zelfs de aller-droogste huid knapt zichtbaar op van dit product.

La Mer Cream de la Cream review
La Mer Cream de la Mer review

Ja, het is een klein potje voor een hoge prijs. Dat klopt. En velen zullen het wellicht te duur vinden. Zelf vind ik het prima om wat meer geld te besteden aan huidverzorging. Het is namelijk je grootste orgaan en het moet je hele leven mee, het liefst ook op haar mooist. En hoe ouder je wordt, hoe belangrijker het zorgen voor je huid wordt.
De crème zelf ruikt heerlijk en heeft echt een dikke romige structuur. In het begin snapte ik niet zo goed waarom het zo dik was. Ik vond het nogal lastig aanbrengen op mijn gezicht.
Wat je moet doen is het volgende: De crème moet je op de vingers aanbrengen en even warm ‘wrijven’ tussen je vingers voordat je het op je gezicht aanbrengt. Je zult zien dat het nu veel makkelijker gaat.
Verder vind ik de crème eenmaal op mijn gezicht heerlijk aanvoelen en wordt mijn huid goed gehydrateerd. Ook fijn om te gebruiken als je wat zonnebrand hebt of last van een onrustige huid. Daar doet deze crème het heel goed op!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van La Mer zijn te koop bij onder andere Douglas en de Bijenkorf. Als je het merk nog niet eerder hebt gebruikt en je het eerst wilt proberen kun je altijd wat samples meenemen uit de winkel om te kijken hoe de producten bevallen.

Prijzen:
Crème de La Mer €158,10 (30ml)

Wat is jouw favoriete La Mer product?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May