Als je fan bent van het merk Starskin, dan ken je het 7-seconds Morning Mask sowieso. En good news for you! De pads zijn nu ook beschikbaar voor ’s avonds! De Miracle Night Pads. Hetzelfde principe als die voor in de ochtend maar dan gericht op de nacht. Ik was excited! Lees mee voor de review!

STARSKIN

Starskin miracle pads voor de nacht

STARSKIN®  is inmiddels wel een bekend merk. Het is gecreëerd op basis van de kennis van dermatologen en schoonheidsspecialisten en is wordt geproduceerd in Korea. .Een verbluffend perfecte teint. Een gezonde, stralende gloed, alsof de huid van binnenuit verlicht wordt. Iedere vrouw vraagt zich af wat de beauty geheimen zijn van de glamoureuse filmsterren die over de rode loper flaneren. Nou, dat is volgens het merk dus Starskin. Hiermee worden Hollywoods beste geheimen onthuld.
Niet geheel onbelangrijk: Alle producten zijn vrij van parabenen, siliconen, sulfaten, minerale oliën en chemische kleurstoffen. Verder is het merk OOK nog eens gecertificeerd cruelty free ♡
Wil je meer maskertjes zien? Die heb ik ook voor je geprobeerd en vind je op deze pagina.

STARSKIN 7-SECOND OVERNIGHT MASK

Starskin miracle pads voor de nacht

Anders dan de naam doet vermoeden is het niet letterlijk een ‘mask’. Want het lijkt me ook niet prettig om met een maskertje op te gaan slapen. Het zijn simpelweg pads die een bepaald serum bevatten.
Het product belooft om je huid mooi, zacht en stralend te maken tijdens de nacht. Het is namelijk een 7-stappen verzorgingsroutine terug gebracht in één ‘masker’pad die je huid transformeert als je slaapt.
Ieder maskerpad is gedrenkt in een luxueus en verzachtend ‘Queen of the Night’ extract, ultravoedende Camellia Japonica Seed Olie en aminozuren. Hierdoor wordt onder andere de elasticiteit van de huid herstelt en verbetert.

Starskin miracle pads voor de nacht
Starskin miracle pads voor de nacht

De pot bevat 20 pads. Zelf gebruik ik het niet iedere nacht maar een keer of twee per week. Zo doe ik er toch wat langer mee.
Wanneer je het deksel eraf draait vind je een pincet waarmee je de pads uit de pot kunt pakken. Wel handig hoor, want de pads liggen dus in een serum, dat de hele pot vult.
Eerst ga je met de pad waar de stipjes op zitten over je gezicht, dit zorgt voor een scrub effect en wordt je huid helemaal gereinigd. Dit doe je 7 seconden lang, zelf doe ik het wat langer hoor.
Vervolgens draai je de pad om en dep je het serum op je gezicht. Wat ik zelf wel een beetje lastig vind is dat er heel veel serum aan de pad zit, hierdoor druipt het serum bijna van mijn gezicht haha. Een tip: laat de pad eventjes uitlekken, of dep het overtollige serum van het gezicht met een tissue,

Starskin miracle pads voor de nacht

Wanneer het serum is ingetrokken vind ik het fijn om nog een olie aan te brengen op mijn gezicht. Ik vind het heerlijk aanvoelen. Mijn huid is de volgende dag wel gehydrateerd, dat voel en dat zie ik.
Het herstellen kan ik niet zo goed uit testen, want hoe zie je dat je huid is herstelt? Al met al vind ik het echt een heerlijk product. Alleen vind ik dat er teveel serum aan de pad zit. Een leuke oplossing; als de pads op zijn kun je het serum wat over is nog op het gezicht aanbrengen voor je gaat slapen 🙂

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

De producten van Starskin zijn allemaal verkrijgbaar bij Douglas.

Prijzen:
Starskin 7-Second Overnight Mask €35,40 (20 pads / 170ml)

Wat gebruik jij als nachtverzorging?

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May