Was je al bekend met de Benefit Roller Lash mascara? Dan ga je nu heel blij worden, want de Roller Lash Eyeliners zijn nu ook te koop! De perfecte matte eyeliner. Kijk je mee?

BENEFIT COSMETICS

Het merk Benefit heeft de laatste jaren een enorme sprong gemaakt in Nederland. Vrijwel iedereen kent het inmiddels, en zo niet dan moet je toch echt eventjes kijken naar de pareltjes die ze verkopen in mijn eerdere reviews.

Het merk is te herkennen aan de mooie, vrolijke kleurtjes. Ik hou ervan

Het merk is in 1976 ontstaan in San Francisco en heeft de bekende vrolijke en superleuke uitstraling die je niet kunt missen. Vooral pastel kleurtjes. Ik hou ervan. De meest populaire producten zijn onder andere de wenkbrauw producten. Maar de concealers zijn ook heerlijke producten!

BENEFIT ROLLER LASH EYELINER

Helemaal nieuw zijn de Benefit Roller Lash Eyeliners. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin en volledig waterproof. De eyeliner heeft een matte finish, blijft tot 24 uur lang goed zitten en de nieuwe formule zorgt voor een onberispelijke strakke lijn die gemakkelijk aan te brengen is.

Hier rechts draag ik de Roller Lash Eyeliner, Mascara en Eye Bright Pencil.

Ik ben nog geen ster in eyeliner. Zoals jullie wellicht wel weten heb ik drie weken geleden een ooglidcorrectie gehad. Voor die tijd waren mijn ogen vrijwel niet geschikt voor een winged eyeliner. Met hooded eyes zie je vrijwel niets van een eyeliner maar is het ook heel lastig aan te brengen. Ik moet dus nog even wennen aan mijn ‘nieuwe ogen’ haha.
Ik moet zeggen dat ik deze eyeliner wel erg prettig vind om aan te brengen. Juist omdat het zo gepigmenteerd is en een heel scherpe punt heeft waardoor de lijn goed recht te trekken is.
En ja, hij blijft inderdaad de hele dag zitten zonder uit te lopen!!!

Om de hele look af te maken gebruik je de Roller Eye Bright Pencil in je waterlijn. Hierdoor lijken je ogen groter en helderder! Ik gebruik altijd een potlood zoals dit in mijn waterlijn. Ik zie er direct frisser uit.
Dit potloodje heeft de goede kleur en is ook fijn in gebruik.
De Roller Lash Mascara heb ik al eens behandeld op mijn website. Ik ben toch de Bad Gal Bang Mascara-Kinda Girl maar ook deze mascara is fijn.
Hij is iets minder heftig dan de Bad Gal Bang Mascara, en misschien daarom voor de meesten ook wel prettiger.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Benefit is te koop bij Douglas, sommige locaties hebben zelfs helemaal een Benefit Bar waar je je kunt laten adviseren, opmaken en de juiste kleuren kan uitkiezen samen met een Benefit Professional. Natuurlijk kun je de producten ook via de webshop van Douglas kopen.

Prijzen:

  • Roller Lash Eyeliner €24
  • Roller Eye Bright Pencil €22
  • Roller Lash Mascara €28

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review + affilliate 

May