Als je nu naar buiten kijkt is het moeilijk voor te stellen, maar de zomer is wel al onderweg. Hunkemöller heeft daarom al de nieuwe collectie online staan en in de winkels liggen. In dit artikel laat ik je mijn favoriete strand musthaves zien.

HUNKEMÖLLER SWIMWEAR

Ik hoef Hunkemöller natuurlijk niet te introduceren. Je kent de winkel en de webshop sowieso wel. Je vindt er niet alleen lingerie en nachtkleding, maar ook badkleding. En ik heb de afgelopen jaren vrijwel al mijn zwempakken en bikini’s bij Hunkemöller vandaan.
In dit artikel laat ik jullie mijn keuzes zien van de 2019 collecties.

BIKINI'S

De niemendalletjes zijn een beetje geweest. Gelukkig maar, want we hebben niet allemaal een ‘perfect’ lichaam zonder lovehandles of cellulitis.
Daarom kies ik zelf altijd voor bikini’s met net iets meer details en bijvoorbeeld een hoog broekje. Hierdoor wordt de nadruk gelegd op je rondingen (op een goede manier) en voel ik mijzelf ook altijd wat zekerder over mijn lichaam.
De bikini’s hierboven vind ik precies tof! Aan de linkerkant zie je een wat hoger broekje en aan de rechterkant juist een wat grotere top. Lekker fashionable ook by the way.
De bikini’s vind je op de Bikini’s pagina.

BADPAKKEN

Sinds een aantal jaar ben ik ook helemaal fan van badpakken. Ze zijn namelijk sexy en classy. Als je van sportief houdt is er keuze, maar ook als je van chic houdt kun je genoeg badpakken vinden. De badpakken hierboven vind ik het mooist.
Links zie je een badpak met een leuke print en een roze kleur, lekker zomers. Ben je niet zo van de printjes? Dan is een effen kleur altijd goed. Rechts zie je een wit badpak met super leuke details. Niks saai dus!
Je vind de badpakken op deze pagina.

STRANDKLEDING

Ga je na het strand nog even lekker loungen in een tentje? Dan is de strandkleding perfect. Hier links zie je een ‘Ibiza-achtig’ jurkje voor over je badkleding heen en rechts een prachtig gekleurde pareo om rond je heupen te knopen voor those perfect summer nights.
Deze beauty’s vind je op de Strandkleding pagina.

Zomer, kom maar. Ik ben klaar voor je!

 

Bron foto’s: Hunkemoller.nl $

May