The Concentrate van La Mer is vernieuwd en wordt ook wel het wondermiddel van het merk genoemd. Met een super geconcentreerde vorm van het speciale Miracle Broth™ dat ingrediënten uit de zee bevat, kalmeert het de huid volop. En ik moet eerlijk zeggen, ik kan niet meer zonder. Lees je mee?

LA MER

NIEUW! LA MER: THE CONCENTRATE REVIEW

Eerst ga ik wat vertellen over het merk zelf. La Mer heeft namelijk een heel mooie geschiedenis.
Dr. Max Huber had te kampen met ernstige brandwonden die door een experiment waren veroorzaakt. Hij ging op zoek naar producten die bij hem goed werkten en die de brandwonden konden genezen en verminderen.
Toen ontdekte hij het natuurlijke zeewier, Max Huber is altijd een fan geweest van de zee en begon dan ook met dit ingrediënt 12 jaar lang te experimenteren. Uiteindelijk was Crème de La Mer geboren en werd de huid van de dokter zichtbaar hersteld.
La Mer staat dan dus ook voor het genezen van de huid. En dat spreekt mij heel erg aan. Klik op het linkje om meer artikelen te bekijken over La Mer.

THE CONCENTRATE

NIEUW! LA MER: THE CONCENTRATE REVIEW

The Concentrate van La Mer wordt ook wel een wondermiddel genoemd, het is namelijk een absoluut cultfavoriet onder de La Mer fans.
Het concentraat is een krachtig serum met een supergeconcentreerde vorm van Miracle Broth™. Dit staat bekend om haar buitengewone vermogen om de huid te helpen kalmeren, versterken en stabiliseren tegen dagelijkse stressoren en vervuilende stoffen.
Ook is het uiterst geschikt voor de gevoelige huid en gaat het roodheid, irritatie en tekenen van ontsteking tegen.

NIEUW! LA MER: THE CONCENTRATE REVIEW
NIEUW! LA MER: THE CONCENTRATE REVIEW

Als eerst vertel ik iets over het uiterlijk van The Concentrate. Het serum zit in een prachtige glazen flacon en kan in de maten 15ml (alleen bij de Bijenkorf), 30ml en 50ml worden aangeschaft.
De Flacon heeft een donkergroene kleur en een luxe uitstraling met de gouden details van de dop. Het straalt, zoals ik van La Mer ken, luxe uit en staat prachtig in de badkamer, slaapkamer of make-up tafel.
Wanneer de flacon wordt opengedraaid vind je een soort spatel waarmee het serum kan worden aangebracht. Zelf breng ik het serum eerst aan op de bovenkant van mijn hand om het vervolgens op mijn gezicht aan te brengen. Het is hygiënischer om het niet meteen op het gezicht te aan te brengen met de spatel.

NIEUW! LA MER: THE CONCENTRATE REVIEW
NIEUW! LA MER: THE CONCENTRATE REVIEW

De geur is werkelijk heerlijk. Het heeft toch ergens de bekende La Mer geur maar is gemengd met een krachtige ‘natuurlijke’ geur zoals ik het noem. Zo ruiken natuurlijke producten ook vaak. I love it.
De textuur is wat gel-achtig en brengt erg fijn aan op het gezicht. Je hebt maar een klein beetje nodig en het serum verdeelt zich goed.
Na het aanbrengen voelt mijn gezicht ONTZETTEND zacht. Ik weet niet hoe, maar het is zo. Het doet me denken aan het gevoel van de huid na het aanbrengen van een primer. Heerlijk.
Na het concentraat breng ik mijn reguliere dagcrème aan (de Soft Cream van La Mer). Dit combineert zich uitstekend.
Ik merk dat mijn huid inderdaad kalmeert. Pukkeltjes en roodheid is al minder na een week gebruik. Wel is het concentraat nogal aan de prijzige kant, maar als je La Mer eenmaal hebt geprobeerd dan is dat het absoluut waard. Namelijk, je hebt maar één huid he!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

NIEUW! LA MER: THE CONCENTRATE REVIEW

De producten van La Mer zijn te koop bij onder andere Douglas en de Bijenkorf. Als je het merk nog niet eerder hebt gebruikt en je het eerst wilt proberen kun je altijd wat samples meenemen uit de winkel om te kijken hoe de producten bevallen.

Prijs:

  • The Concentrate 15ml €165 (alleen bij de Bijenkorf), 30ml €325, 50ml €440
    (De flacon in de review is de 50ml).

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May