Ken jij de Biovène ampullen al? Ze beloven je huid meteen een super boost te geven. Ze zitten namelijk vol met krachtige geconcentreerde natuurlijke werkzame stoffen. En ze zijn vanaf 13 mei in de actie bij Kruidvat!

BIOVÈNE

Biovène is een merk dat ervan is overtuigd dat natuur en wetenschap kunnen worden gecombineerd en evengoed betaalbaar kan blijven. Ze gebruiken de meest pure ingrediënten en zijn lief voor het milieu én voor dieren. Het merk test namelijk niet op dieren!
Biovène is te koop bij Kruidvat en heeft een groot assortiment huidverzorgingsproducten. Denk aan maskertjes, serums, lichaamsverzorging maar ook haarverzorging. Oh, en ook nog producten voor de man!
Biovène is in Nederland verkrijgbaar bij Kruidvat!

DE AMPULLEN

Ampullen zijn simpelweg super geconcentreerde, en daarom krachtige serums. Doordat deze zo geconcentreerd zitten en bomvol actieve ingrediënten geven ze je huid meteen een super boost. En het resultaat is vaak ook meteen zichtbaar!
Biovène heeft drie verschillende ampullen, een glow ampul, een detox ampul en een moisture ampul. Fijn om te weten is ook dat de ampullen voor 98% natuurlijk zijn, niet getest zijn op dieren, geschikt zijn voor vegans en dermatologisch zijn getest.

GLOW AMPOULE

Om je huid direct een prachtige glow te geven, gebruik je de gele Glow Ampoule. Het belooft een frisse, stralende huid en het vermindert fijne lijntjes en rimpels. Tegelijkertijd verbetert het de ongelijkmatige teint.
De ampul bevat een combinatie van Vitamine C, retinol en ferulinezuur dat zorgt voor die healthy glow. Uiteraard bevat de ampul ook antioxidanten die de huid beschermen tegen beschadigd in en vroegtijdige huidveroudering.

DETOX AMPOULE

Wil je je huid even goed ontgiften? Dan is er de Detox Ampoule, deze reinigt de poriën, verwijdert onzuiverheden en vernieuwt de huid.
In de ampul zit een supermix van actieve houtskool, niacinamide en BHA (salicylzuur) die de schadelijke gevolgen van luchtvervuiling meteen afbreken. Daarnaast werkt deze ampul ook erg goed ter preventie tegen bacteriën, puistjes en ontstekingen.

MOISTURE AMPOULE

Mijn favoriet is de Moisture Ampoule, je huid kan namelijk niet gehydrateerd genoeg zijn. Deze ampul zorgt ervoor dat je huid gehydrateerd blijft, je huid verheldert en ook verzacht. Verder verbetert het de productie van collageen en bevordert het de elasticiteit van je huid.
Ik ben gek op hydraterende huidproducten en deze ampul vind ik dan ook heerlijk! De super hydraterende AHA (glycolzuur en melkzuur) en de aloë vera zijn de top ingrediënten van deze ampul.

HOE GEBRUIK JE EEN AMPUL?

Een kind kan de was doen. Het is namelijk super gemakkelijk in gebruik.
Als eerste schud je de ampul even goed door elkaar zodat alle ingrediënten worden gemixt en geactiveerd. Vervolgens breek je de bovenkant open. Je hoeft hier niet zoveel kracht voor te zetten en het is ook niet scherp, het is speciaal gemaakt om te breken.
Vervolgens breng je de inhoud van de ampul aan op een gereinigde huid en breng je het zacht deppend aan en laat je het goed intrekken.
Persoonlijk gebruik ik een ampul het liefst in de avond, maar ’s morgens is ook geen probleem. Je kunt erna gewoon je crème eroverheen aanbrengen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Biovène is verkrijgbaar bij Kruidvat. Deze ampullen zijn echter tijdelijk verkrijgbaar!
Ze zijn vanaf 13 mei verkrijgbaar en op = op. Dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Prijs:

  • 1.99 per stuk (3 stuks voor €5)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review $

May