Het allernieuwste product van Filorga is de Detox Scrub. Een diepzuiverende scrub met actieve kool. Je kent het vast wel, want het is hét recept in beautyproducten het afgelopen jaar.
Ben je benieuwd? Kijk dan even verder.

FILORGA

DETOX SCRUB VAN FILORGA

Een tijdje geleden maakte ik kennis met het prachtige merk Filorga. Het is een innovatief merk met leuke, bijzondere en speciale huidverzorgingsproducten.
Zo heb ik ook de ‘Lip filler’ van Filorga geprobeerd, dit artikel kan je hier lezen. Uiteraard zijn er meer artikelen van het merk. Deze vind je in de zoekresultaten van Filorga.

SCRUB & DETOX

DETOX SCRUB VAN FILORGA

De Filorga Detox Scrub is een diepzuiverende schuim met actieve kool. Heel anders dan een reguliere scrub dus. Om deze reden is het product dan ook zwart van kleur. Het is verwerkt in een schuimtextuur en is hierdoor een revolutionaire peeling.
De scrub is speciaal voor de verstikte huid, het leven in de stad dus. Het schuim zorgt er namelijk voor dat de huid ontgift én vernieuwt in maar liefst 5 minuutjes.

DETOX SCRUB VAN FILORGA
DETOX SCRUB VAN FILORGA

Producten als deze vind ik altijd zó leuk. Het is namelijk iets nieuws, dat ik nog niet eerder heb geprobeerd.
De Detox & Scrubs zit in de herkenbare pot van Filorga en heeft een luxe uitstraling. Zoals ik al aan heb gegeven is de textuur een soort luchtige schuim in een zwarte kleur. Ik gebruik hem onder de douche en breng het aan over mijn hele gezicht. Het voelt niet aan als een ‘scrub’ omdat er niet echt grove scrubdeeltjes inzitten. Om deze reden is het dus ook heel geschikt voor de gevoelige huid.
Toch merk ik dat mijn huid na afloop aanvoelt alsof het echt gescrubd is, lekker zacht! Zeker een product die in mijn badkamer kastje komt te staan.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

DETOX SCRUB VAN FILORGA

Filorga is te koop bij Ici Paris XL. In de webshop én in de winkel zelf.

Prijs:

  • Filorga Scrub & Detox €32.85 (50ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May