De Yves Saint Laurent Lipsticks zijn kunstwerkjes om te zien. Ik gebruik ze al jaren. De nieuwe Rouge Volupte Shine Lipsticks zijn perfect voor in de zomer. Kijk even verder voor swatches en alle informatie.

YVES SAINT LAURENT

YSL - ROUGE VOLUPTE SHINE LIPSTICK

Yves Saint Laurent (YSL) kennen we al jaren. Het merk begon in 1961 als een fashion brand en is begonnen door de heer Yves Saint Laurent himself. Yves Saint Laurent is een symbool van de individualiteit, creativiteit en luxe, zowel in de mode als in de wereld van cosmetica en parfums.
Het merk is altijd chique en high-end geweest en stond bekend onder de elite toentertijd.
Het merk heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een heel bekend merk maar blijft toch bestemd voor de mensen die wat meer te besteden hebben.
Het merk heeft ook een ‘beauty-afdeling’. Hier vind je onder andere parfum, huidverzorging en make-up. Uiteraard heb ik meer artikelen over YSL geschreven.

YSL - ROUGE VOLUPTE SHINE LIPSTICK

ROUGE VOLUPTE SHINE LIPSTICK

De YSL Rouge Volupte Shine Lipstick is de nieuwste in de collectie. Het is een lipstick in verschillende sprankelende kleuren maar is tevens een hydraterende lipbalm voor de lippen. Het houdt je lippen tot zelfs wel 8 uur lang gehydrateerd.
Verder bevat de lipstick ook antioxidanten en emollienten die de lippen zacht en gevoed houden.

YSL - ROUGE VOLUPTE SHINE LIPSTICK
YSL - ROUGE VOLUPTE SHINE LIPSTICK

Zoals je kunt zien op de swatch foto, hebben de lipsticks een sheer finish, waardoor ze heel natuurlijk ogen. De finish is ook glanzend en geven je lippen een soort plumpy effect. I love it!
De kleur blijft niet de hele dag zitten, maar dat had ik ook niet verwacht. Ik neem de lipstick mee in mijn handtas.
De textuur is lekker balmy, alsof je inderdaad een lippenbalsem draagt in plaats van een lipstick. Zeker in de zomer vind ik deze lipstick een topper!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

YSL - ROUGE VOLUPTE SHINE LIPSTICK

Het merk Yves Saint Laurent is bij verschillende luxere parfumeries te koop. Denk aan Douglas, Ici Paris XL en Mooi Parfumerie. Uiteraard vind je dit merk ook bij de Bijenkorf.
Deze lippies zijn vanaf eind mei (ik verwacht nu al en anders een dezer dagen) verkrijgbaar.

Prijs:

  • YSL – Volupte Rouge Shine Lipstick €39.27

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May