Really? Een Boob Mask? Hysterisch, maar heerlijk! Ik was meteen enthousiast. Kom maar op, geef mij maar een masker voor mijn boobies. Want waarom alleen voor je gezicht? In dit artikel vertel ik je hoe ik dit masker heb ervaren.

BIOVÈNE

Biovène is een merk dat ervan is overtuigd dat natuur en wetenschap kunnen worden gecombineerd en evengoed betaalbaar kan blijven. Ze gebruiken de meest pure ingrediënten en zijn lief voor het milieu én voor dieren. Het merk test namelijk niet op dieren!
Biovène is te koop bij Kruidvat en heeft een groot assortiment huidverzorgingsproducten. Denk aan maskertjes, serums, lichaamsverzorging maar ook haarverzorging. Oh, en ook nog producten voor de man!

BOOB MASK

Een masker speciaal voor de borsten dus. De Chest Lift, oftewel Boob Mask van Biovène.  Dit masker zit vol met antioxidant rijke groene Matcha thee. Dit zorgt ervoor dat de huid ontgift, overtollig talg absorbeert èn het knapt vermoeide boobies op. Het masker is speciaal ontwikkeld om schadelijke stoffen te verwijderen en tegelijkertijd de poriën te zuiveren.

De voordelen van het masker op een rijtje:

 • Verzacht: De essentiële vetten uit Shea Butter maken de huid heerlijk zacht
 • Hydrateert: Doordat de huid gehydrateerd blijft krijg je een prachtige glow
 • Beschermt: Het masker beschermt de huid tegen verontreinigde stoffen
 • Revitaliserend: Het masker bevordert de huidvernieuwing en herstelt de kracht van de huid en de vorm van de borst
 • Verbetert: Tot slot maakt het de huid stevig en strak én verbetert het een ongelijkmatige teint

Fijne feitjes: Het masker is voor 98.4% natuurlijk, is geschikt voor vegans, is cruelty-free, dermatologisch getest en geschikt voor alle huidtypen.

Uiteraard heb ik het masker ook geprobeerd. Toch wel gek om een masker voor de borsten te gebruiken. Zorg wel even dat de gordijnen dicht zijn, want je moet wel een kwartiertje in je blote boobies rondlopen.

Ingrediënten:

 • Matcha: Is een grote bron van antioxidanten die ontstekingen, zoals puistjes verminderen en het verwijderen van dode huidcellen
 • Shea Butter: Dit bevat verschillende essentiële vetten die ervoor zorgen dat de huid zacht, glad en gehydrateerd wordt gemaakt. Ook bevat het Vitamine A en E die de huid genezen en gaat huidveroudering tegen
 • Aloë Vera: Dit helpt de huid te vernieuwen. Het verkoelt de huid en houdt het gehydrateerd.
 • Abrikoos: Dit zorgt ervoor dat de huid straalt, zacht is en soepel aanvoelt. Ook abrikoos is rijk aan antioxidanten dat helpt om de vrije radicalen door milieuverontreiniging en stress tegen te gaan
 • Egyptian Cucumber: Ook wel sponskomkommer genoemd, dit is van nature vezelrijk en heel geschikt om dode huidcellen te verwijderen

Het masker heeft een dikke textuur en bevat kleine stukjes matcha. Het is prima aan te brengen op de borsten en droogt ietwat op na loop van tijd. Gelukkig wordt het niet hard.
De kleur is lekker felgroen en de geur is lekker fris. Echt een matcha geur, als je dat kent.
Na 15 minuten heb ik het masker eraf gehaald met een warme natte doek en merkte dat mijn huid al meteen zachter aanvoelde. Voor de echte resultaten als stevigheid en vorm zul je het masker vaker moeten gebruiken. Maar dat moet geen probleem zijn, want ze zijn al verkrijgbaar voor €5 per drie stuks!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Het Boob Mask is vanaf 13 mei tijdelijk verkrijgbaar bij Kruidvat. Zorg ervoor dat je op tijd bent want hier geldt op = op!
Meer informatie vind je op de website van Biovène.

Prijs:

 • Biovène – Boob Mask €1.99 per stuk en drie stuks voor maar €5!

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review $

May