Star Magnolia van Jo Malone is de nieuwste geur in de Blossoms- in Bloom collectie. Ik ben ALTIJD fan van de geuren van dit merk dus ik kan me bijna niet voorstellen dat ik deze niet lekker zou vinden. In dit artikel laat ik je de eau de cologne zien én vertel ik je wat meer informatie over de geur.

JO MALONE

JO MALONE'S STAR MAGNOLIA EAU DE COLOGNE

Jo Malone is een merk waar ik echt al jaren fan van ben. Het merk komt oorspronkelijk uit Engeland. De naam is ook Jo Malone London.
Sinds 1999 is het merk aangesloten bij Estée Lauder Companies en is inmiddels in 22 landen te koop.
Het merk wordt omschreven als een Brits Lifestyle merk dat bekend staat om haar luxueuze en unieke geuren voor bad, lichaam en huis.
Wat ik persoonlijk het allerleukste vind aan Jo Malone, is dat alle geuren met elkaar gecombineerd kunnen worden. Mij is verteld dat iedere nieuwe geur wordt getest met de geuren die al bestaan. Als de geur niet lekker ruikt met een van de al bestaande geuren dan wordt het niet uitgebracht.
Betekent dus dat iedere geur is te combineren. Parfums met parfums, maar ook bodylotions met colognes. Zo kun je dus je eigen gepersonaliseerde geur creëren.
Natuurlijk heb ik meer artikels over de producten van Jo Malone geschreven.

STAR MAGNOLIA

JO MALONE'S STAR MAGNOLIA EAU DE COLOGNE

STAR MAGNOLIA

Het gaat dus om een Eau de Cologne, wat inhoudt dat de geur erg licht is. Een parfum is het zwaarst, gevolgd door de eau de parfum en de eau de toilette. Vervolgens vinden we de eau de cologne. Meestal blijven die een uur of twee hangen. Maar ik merk dat de colognes van Jo Malone langer blijven ruiken dan twee uur.
Anyways, de geur wordt als volgt omschreven:

Fijne witte bloemen die barsten van de sprankelende charme van de lente. De stermagnolia is in bloei. Stermagnolia, het magnoliablad en oranjebloesem met een vleugje citroen, gember en shiso. Verleidelijk. Flirterig. -Douglas.nl

JO MALONE'S STAR MAGNOLIA EAU DE COLOGNE
JO MALONE'S STAR MAGNOLIA EAU DE COLOGNE

De geur is zoals vrijwel iedere Jo Malone geur in twee maten verkrijgbaar, de 30ml en de 100ml variant. En is natuurlijk te mixen met iedere geur in het assortiment van het merk.
Zelf vind ik de geur heerlijk fris en toch zacht, een perfecte geur voor warm weer. Dan is het ook prettig om een lichte geur te dragen. Want je huid wordt warmer en daardoor wordt een zware geur ook echt té zwaar. Ook is de 30ml perfect om mee te nemen in je koffer, zelfs in je handbagage!
Ik vind de flacon trouwens ook erg mooi, de dop heeft namelijk een mintgroene matte kleur. Net weer even anders dan de andere flacons!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

JO MALONE'S STAR MAGNOLIA EAU DE COLOGNE

Zelf kijk ik altijd even bij Douglas of De Bijenkorf voor een Jo Malone product. Maar ook ik heb de plank wel eens mis geslagen door er eentje te kopen die me heerlijk leek maar uiteindelijk toch niet zo mijn ding was.
Als je dus nog niet bekend met de geuren bent dan zou ik zeker eventjes naar de winkel gaan om te ruiken. Want het is een hoop geld en je wilt dan wel tevreden zijn.
Bij Douglas verkopen ze dus Jo Malone maar bij Hudson’s Bay (sowieso die in Amsterdam) én in de Bijenkorf zit een Jo Malone counter en de medewerkers kunnen jou helemaal adviseren door dingen te laten ruiken en je in te smeren. Dus go for it!

Prijs:

  • Jo Malone London – Star Magnolia €58.14 (30ml) €116.28 (100ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review / affiliate

May