Scheren is voor mij één van de vervelendste klusjes, zeker in de zomer. Dus ben ik gaan kijken naar wax strips. Ik vond fijne en betaalbare strips van Loua. Exclusief te koop bij Kruidvat.
Ik was vooral benieuwd of ik mijn huid niet mee zou trekken (happened before) vanwege mijn gevoelige huid. Kijk je mee?

LOUA

Loua is een Frans merk ontwikkeld door Laurence Dumont. En is nu exclusief verkrijgbaar in Nederland bij Kruidvat.
De wax strips zien er niet alleen super cute uit met de leuke verpakkingen maar hebben ook een aantal voordelen die ik in dit artikel met je ga bekijken én testen.

DE WAX STRIPS

De wax strips van Loua zijn zogenaamde ‘koude’ waxstrips.  Hiermee verwijder je in no-time zelfs de allerkortste haartjes en hebben ze het ideale formaat voor de zone die je wilt waxen. Er zijn namelijk strips voor de benen, de oksels, de bikinilijn en het gezicht. Wat een groot voordeel is, de waxstrips ruiken niet chemisch (zoals vrijwel alle wasmiddelen), maar hebben de geur van vanille, amandelolie en aloë vera. Dit beschermt tegelijkertijd ook nog eens je huid.
Ook fijn is dat de strips geen parabenen bevatten en ze in een handig reisformaat verpakt zitten. Meenemen op vakantie, naar een festival of whatever. Het kan zo in je handtas.

Als je mij op Instagram volgt, dan heb je gezien dat ik twee weken terug ook andere waxstrips heb geprobeerd, maar dat ik mijn hele huid meenam, AU!
Om die reden vind ik het dan ook spannend om nieuwe strips te proberen, ik heb namelijk een gevoelige huid. Maar hey, Loua geeft aan dat hun strips juist voor de gevoelige huid goed zijn.
En ik merk inderdaad dat de strips mijn haartjes wel meenemen, maar niet mijn huid. Zoals het hoort dus!
Ook de geur is inderdaad erg lekker, ik moet zeggen dat ik dit best bijzonder vind en ook erg aangenaam. Ik ben nu eenmaal van de looks en de geuren van producten.
Ik heb zelfs mijn bikinilijn gewaxt. En zelfs dat ging goed! Zorg er wel voor dat de huid vetvrij en schoon is en dat je niet meer dan 3 keer op hetzelfde stuk waxt. Dan moet het helemaal goed gaan.

Weet je wat ook leuk is? Er zit in iedere verpakking een velletje met gouden tattoos! Mega zomer-achtig en fun! Serieus té leuk vind ik dat.
In de verpakkingen zitten minstens 12 strips en in die voor de benen zelfs 20. Je doet er dus ook best nog lang mee.
De strips wrijf je even warm tussen je handen om ze vervolgens op de huid te wrijven en dan tegen de richting van de haren in te trekken. Voilà! Bye bye haartjes, hello smooth summer skin!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De koude waxstrips van Loua zijn exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat!

Prijs:

  • Loua Wax Strips (per verpakking) €3.49

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review $

May