Enige tijd geleden heb ik bij Swan Beauty de Algae Peeling van Decaar gehad. Een veilige en natuurlijke peeling die ook precies doet wat het zegt. Althans, dat beweren zij. In dit artikel vind je mijn ervaring over de behandeling!

THE SWAN BEAUTY / DÉCAAR

ALGAE PEELING VAN DECAAR: MIJN ERVARING

Swan Beauty is een schoonheidssalon gevestigd in Alkmaar. De salon wordt gerund door Lorraine, een hele lieve en kundige dame die weet wat zij doet.
In de salon kun je terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen, maar ook voor cosmetische behandelingen die worden uitgevoerd door de arts.
Swan Beauty werkt onder andere met het merk Décaar, en dat heb ik geprobeerd. Om precies te zijn de Algae Peeling!

ALGAE PEELING VAN DECAAR: MIJN ERVARING

ALGAE PEELING VAN DÉCAAR

De Algae Peeling is een peeling geschikt voor alle huidtypen. De combinatie van algen, kruiden e perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geadvanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen. Denk hierbij aan acné, pigmentvlekken, couperose en rosacea en littekens en grove poriën.
De peeling is biologisch en zorgt voor onder andere een afname van verhoornde cellen en geeft een verhoging aan de doorbloeding en de productie van nieuwe cellen!

Door de Algae Peeling worden ontstekingen gestopt, de talgklieren genormaliseerd, de beschadigde cellen hersteld, de huid verzacht en wordt de collageen- elastineproductie verhoogt.

ALGAE PEELING VAN DECAAR: MIJN ERVARING
ALGAE PEELING VAN DECAAR: MIJN ERVARING

Laten we beginnen met de prachtige bovenstaande foto’s. De peeling is niet erg mooi om te zien. Het ziet er namelijk precies uit als een kruidenbrij. Dat is het natuurlijk ook.
Het ruikt naar algen, niet erg lekker maar goed vol te houden tijdens het intrekken. Wat ik echt heel erg bijzonder vond was het gevoel toen de peeling werd verwijderd. Het prikkelde nogal, niet heel erg fijn maar ook niet pijnlijk. De twee dagen erna had ik hetzelfde gevoel wanneer ik mijn huid aanraakte. Alsof ik glasvezel over mijn huid streek. Na twee dagen was dit ook weer helemaal verdwenen.

Het belangrijkste is natuurlijk het resultaat. Ik zag na één behandeling al resultaat, vooral bij mijn poriën en pigmentvlekken. De poriën waren zichtbaar kleiner waardoor mijn huid veel zachter en egaler oogde. En de pigmentvlekken waren ook goed verminderd. Als ik de peeling nog een aantal keer neem dan denk ik dat de pigmentvlekken op den duur zelfs wel kunnen verdwijnen!

ALGAE PEELING VAN DECAAR: MIJN ERVARING

Ben je ook benieuwd naar de Algae Peeling van Décaar? Neem dan even contact op met Lorraine van Swan Beauty. Zij kan je alles vertellen over de verschillende peelings en welke het best bij jou past.

 

Voor meer informatie over Décaar kijk dan even op de officiële website. Hier vind je ook alle informatie over de behandelingen.

Dit artikel bevat diensten die zijn aangeboden ter review

May