Als je ook graag een mooie egale gebronsde huid wil maar niet teveel in de (schadelijke) zon wil liggen bakken, dan is de Tanningspray van Marc Inbane vast iets voor jou. Mooi egaal bruin zonder zon! Te koop bij Momentsshop.nl. Lees je mee?

MARC INBANE

MOOI BRUIN ZONDER ZON: MARC INBANE REVIEW

Marc Inbane is een Nederlands merk dat zich gespecialiseerd heeft in tanning en daarnaast ook nog tools en tegenwoordig ook geurkaarsen ♡
Ik moet zeggen dat de tanningspray van dit merk wel een favoriet is van mij. Het maakt je namelijk mooi egaal bruin, vlekt niet en wordt ook niet oranje.
De Tanningspray van Marc Inbane kun je aanschaffen bij Momentsshop.nl. Maar natuurlijk ook alle tools (kwasten en glove) en de tanningdrops en travel set!!!

DE TANNING SPRAY

Marc Inbane Tanning spray

De Marc Inbane Tanningspray bevat  Aloë Vera en Ginkgo en belooft snel te drogen zonder vlekken of strepen achter te laten. De spray belooft snel te drogen en tot 5 dagen lang zichtbaar te blijven. Ik raad wel aan om de glove ook aan te schaffen. Hiermee kun je namelijk de tanningspray heel gemakkelijk aanbrengen en weet je zeker dat het mooi egaal wordt verdeeld over het gezicht of het lichaam.
Fijn ook is dat de spray geen parabenen bevat! Om deze reden is de spray ook goed geschikt voor het gezicht zonder dat je er uitslag van krijgt.

MOOI BRUIN ZONDER ZON: MARC INBANE REVIEW
MOOI BRUIN ZONDER ZON: MARC INBANE REVIEW

Je kunt ook kiezen om de applicatie kwast te gebruiken. Deze is ideaal voor het gezicht, hiermee kom je namelijk goed in elk hoekje (bijvoorbeeld naast je neus en tussen de wenkbrauwen).
Ik merk dat het veel egaler is als ik de kwast gebruik voor mijn gezicht. Ik spray de tanningspray dus over mijn gehele gezicht en decolleté van een afstand van ongeveer 20 centimeter en vervolgens ga ik met de kwast over het gebied heen met ronde zachte bewegingen om de spray goed egaal te verdelen.

MARC INBANE BIJ MOMENTSSHOP.NL

En als je nu Marc Inbane producten aanschaft t.w.v. €49.90 krijg jij deze prachtige rope bag cadeau!!! Let op: Zolang de voorraad strekt! Wees er dus snel bij.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

MOOI BRUIN ZONDER ZON: MARC INBANE REVIEW

Momentsshop.nl

De Marc Inbane producten zijn te koop bij Momentsshop.nl. Hier vind je niet alleen de originele tanningspray maar ook alle tools waarmee je de spray goed kan aanbrengen, travelsizes en de exfoliator.

Prijs:

  • Marc Inbane Tanningspray (200ml) €39.95
  • Marc Inbane Glove €9.95
  • Marc Inbane Kabuki kwast €24.95

$

May