Word jij ook gek van afgebladderde nagellak of broze nagels? Dan is de CCO Shellac van Shellac4U absoluut een aanrader om te gebruiken. Je hoeft er helemaal niet voor naar een salon en er de hoofdprijs voor te betalen, je kunt namelijk de shellac gewoon thuis aanbrengen én verwijderen op een veilige manier. In dit artikel laat ik je zien wat ik gebruik en hoe mij dat bevalt.

SHELLAC4U NAGELS VOOR THUIS!

SHELLAC4U

Shellac4U is de officiële importeur en leverancier van CCO Shellac. Wat bijzonder is aan deze nail gel, is dat deze al in 30 seconden uithard onder een LED-lamp, of in 120 seconden onder een UV-lamp. En ze hebben maar liefst meer dan 150 kleuren!
Sinds 2014 is dit merk in Nederland te koop en het is geschikt voor alle nagels. Als je nagels bijt, dan is dit ook zeker een uitkomst!
De winkel zit in Hengelo, maar online kun je ook alles bestellen. Lekker makkelijk!

STARTERSETS

SHELLAC4U NAGELS VOOR THUIS!

Zelf heb ik geen starter set aangeschaft van de shellac nagels, ik had namelijk al een lamp in huis. Mocht je die nog niet hebben, dan kun je het beste een starter set aanschaffen. Daar zit namelijk alles in wat je nodig hebt. De sets zijn voordelig in prijs, goedkoper namelijk dan wanneer je alles los zou moeten kopen. Ook zijn er verschillende starter sets verkrijgbaar. Helemaal naar jouw wensen dus.

SHELLAC4U NAGELS VOOR THUIS!
SHELLAC4U NAGELS VOOR THUIS!

De set die je hierboven ziet is de Basis Starter Set. Hierin zit dus geen lamp, maar vind je wel de volgende producten:

  • CCO Shellac kleur naar keuze 7,3ml  twv €9,95
  • CCO Shellac Basecoat 7,3ml  twv €9,95
  • CCO Shellac Topcoat 7,3ml  twv €9,95
  • CCO Shellac Nailcleaner 75 ml  twv €5,95
  • CCO Shellac Remover 75 ml  twv €5,95
  • 2 Nagelvijlen  twv €2,95
  • 5 Orange woodsticks twv €1,95
  • 150 Nailwipes twv €2,95
  • 50 Nailwraps

 

GEBRUIK

SHELLAC4U NAGELS VOOR THUIS!

Ik ben de meest luie persoon als het gaat om nagels. Ik laat ze altijd doen. Maar CCO Shellac  is echt mega makkelijk om zelf te doen en is zelfs sneller klaar dan reguliere nagellak.
Je zorgt ten eerste dat de nagels licht worden gevijld met de ‘Buffer Vijl‘ en hierna maak je ze vetvrij met de meegeleverde ‘Nail Cleanser‘ en de ‘Pluisvrije Nail Wipes‘.
Vervolgens breng je eerst de ‘Base Coat‘ aan en laat je die uitharden onder de lamp, daarna breng je de ‘Kleur‘ aan in een aantal laagjes tot het goed is gedekt. Tot slot breng je de ‘Top Coat’ aan voor de glans en bescherming.

CLEANSER & REMOVER

SHELLAC4U NAGELS VOOR THUIS!

WIPES

SHELLAC4U NAGELS VOOR THUIS!

CCO Shellac bladdert dus niet af en maakt je nagels harder en sterker. Ik moet toegeven dat ik acryl nagels heb, maar ook hiervoor is de shellac perfect. Ik gebruik het namelijk als mijn nagels wat uitgroeien, of als ik een andere kleur wil. Het kan gewoon gebruikt worden op acryl nagels.
Let wel op met de Nail Gel Remover, want deze verwijdert de acrylnagels ook. Je kunt ze dan het beste wat vijlen om de gel te verwijderen.

VERWIJDEREN

SHELLAC4U NAGELS VOOR THUIS!
SHELLAC4U NAGELS VOOR THUIS!

Het verwijderen van de CCO Shellac is helemaal niet lastig met de ‘Foil Wraps‘. In de folie zie je een doekje zitten, hierop breng je de nail cleanser aan, legt het doekje op je nagel en vouwt de folie om je vinger dicht.
Dit laat je vervolgens een minuut of 15 zitten en dan kun je heel gemakkelijk de gel van de nagels schrapen. Hierdoor is het dus ook niet schadelijk voor de eigen nagels!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

SHELLAC4U NAGELS VOOR THUIS!

De kleur op de nagels is overigens ‘Nude Knickers‘. Een prachtige nude kleur.
CCO Shellac is verkrijgbaar bij de fysieke winkel van Shellac4U in Hengelo maar ook online via de webshop van Shellac4U.
Een starter set zonder lamp is verkrijgbaar voor €47.95 en een set mét lamp heb je al voor €79.95.
Natuurlijk zijn alle producten ook los te koop.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review + $

May