Mijn favoriete geur voor de aankomende zomer is Gucci Bloom EdP. Een heerlijk zachte bloemengeur voor romantische vrouwen. Dat ben ik, dus niet… Haha! Nee, maar ik vind hem wel zalig! En bij Notino.nl zijn vaak aanbiedingen waardoor je de geur voor nóg goedkoper kunt bestellen.

GUCCI

GUCCI BLOOM: DE PERFECTE GEUR VOOR DE ZOMER

Natuurlijk kennen we Gucci allemaal wel. Ik hoef helemaal geen introductie over het merk te houden. We kennen allemaal de riemen met de dubbele G, de mooie tassen en natuurlijk de parfums.
Gucci Bloom is één van de bestsellers en ik snap wel waarom.

GUCCI BLOOM: DE PERFECTE GEUR VOOR DE ZOMER

Gucci Bloom

Gucci Bloom is een Eau de Parfum en is in verschillende maten verkrijgbaar. De naam Bloom is er ook niet zomaar. De samenstelling van het parfum bestaat namelijk alleen maar uit pure bloemen.
Hij combineert akkoorden kamperfoelie, tuberoos en arabische jasmijn, die de geur verfijnd elegant en diep vrouwelijk maakt. Het bloemenaroma wordt ondersteund door de iriswortel, die bekend staat om zijn sensualiteit en aan de geurige samenstelling de gewenste diepte en verovering geeft. – Bron: Notino.nl

De geur Bloom werd in 2017 voor het eerst uitgebracht door Alessandro Michele, de Creative Director bij Gucci. Zijn passie is bloemen (uiteraard) en ook het in het uiterlijk van het doosje zie je dit terug. De flacon heeft een prachtige zachtroze kleur en staat voor de kleur van bloemblaadjes.

GUCCI BLOOM: DE PERFECTE GEUR VOOR DE ZOMER
GUCCI BLOOM: DE PERFECTE GEUR VOOR DE ZOMER

De samenstelling van het parfum is een combinatie van Irisbloem wortels, Kamperfoelie, Sambac Jasmijn en Tuberoos.
En de geur ruikt inderdaad mega bloemig, maar niet oude-vrouwen-bloemig als je snapt wat ik bedoel. Het is juist lekker poederachtig met zachte bloemengeuren. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een overwhelming bloemengeur. Hij is juist erg subtiel maar toch aanwezig als een romantische vlaag.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

GUCCI BLOOM: DE PERFECTE GEUR VOOR DE ZOMER

Gucci Bloom is verkrijgbaar bij Notino.nl. Dit is een webshop waar je vrijwel alle parfum kunt vinden met aantrekkelijke prijzen. Denk even aan 1500 merken en 5500 producten op voorraad. Genoeg keuze dus als je iets zoekt voor jezelf, je partner of iemand anders die een parfum cadeau verdient.
Notino.nl focust zich op parfum maar biedt onder andere ook mooie make-up, fijne skincare en zelfs huisparfums (en kaarsen) aan.
Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen dus!

Prijs:

  • Gucci Bloom €45.50 (30ml), €61.40 (50ml), €78.20 (100ml) en €127.70 (150ml).

 

$

May