Hoe vaak gebeurt het je dat je je sleutels vergeet en de deur hebt dicht getrokken? Of dat je ze kwijt bent? Mij heel vaak… Dus ik ging op zoek naar een oplossing. Ik kwam terecht bij Nuki Smartlocks. Hiermee kun je je voordeur met je telefoon openen. Handig!!

NUKI SMARTLOCK

Oké, het Nuki Smartlock systeem, wat is dat nu precies? Het is een apparaatje die heel gemakkelijk is te installeren.
Ik heb mijn broertje laten komen, maar ik had het achteraf makkelijk zelf kunnen doen. Je kunt de smartlock namelijk bevestigen met de bijgeleverde dubbelzijdige tape ;-).
De smartlock is verbonden met je bluetooth waardoor jouw voordeur automatisch opengaat als je voor de deur staat, en hij vergrendelt ook weer automatisch! Je kunt ook je familie en/of vrienden toegang geven via de app. Ideaal!
Alle informatie is te vinden op de website van Nuki.

In de doos vind je de benodigdheden voor jouw smartlock en zijn heel gemakkelijk te installeren. Dat laat ik je hieronder kort zien.

STAP 1

STAP 2

STAP 3

KLAAR

Zoals je ziet hoef je niet te boren of andere vervelende klusjes te doen en zit de smartlock binnen enkele minuten vast en is deze klaar voor gebruik.

Je kunt ervoor kiezen om een Combi Pack aan te schaffen waar de Nuki Bridge bij zit. Deze is namelijk nodig om je smartlock via bluetooth te kunnen gebruiken. De bridge plaats je binnen een aantal meter van de voordeur in een stopcontact en dat is het.

MIJN ERVARING

Maar nu natuurlijk het belangrijkste. Wat vind ik ervan? Ik heb de Nuki Smartlock inmiddels een maand of twee in gebruik en ik moet zeggen dat ik het echt heel erg handig vind.
Zelf gebruik ik de functie dat de deur automatisch opengaat niet, maar open ik de deur handmatig via de app. Dit kan ik ook doen als er iemand voor mijn deur staat en ik geen zin heb om op te staan, handig! Haha.
De smartlock gebruikt gewone batterijen die je overal kunt kopen, dat vind ik ook een voordeel. Hierdoor hoef je geen speciale dure batterijen aan te schaffen. Wel valt mij op dat de batterijen redelijk snel gaan. Na een maand moet ik ze wel weer vervangen. Maar wellicht heb ik iets in mijn instellingen verkeerd staan.

Ik moet zeggen dat ik echt blij ben met deze smartlock! Als ik nu mijn sleutels vergeet, is er geen paniek meer. En ik hoef vaak mijn sleutels niet eens mee te nemen als ik een rondje met de honden ga lopen. Ideaal!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De Nuki Smartlock is verkrijgbaar via de webshop van Nuki. Hier kun je ook een test doen of jouw voordeur compatibel is met de smartlock en je vind er natuurlijk alle informatie over deze gadget.

Prijs:

  • Nuki Smartlock + Bridge Combi Pack €299 (nu met korting!).

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May