Ken jij Haarshop.nl al? Een webshop waar je terecht kunt voor alle haarproducten die je maar kunt verzinnen. Ze hebben bijna alle haarverzorgingsmerken. Zelf heb ik al een tijdje haar extensions van Balmain en wilde daarom erg graag de Balmain Krultang proberen. Kijk je mee?

BALMAIN

BALMAIN KRULTANG VIA HAARSHOP.NL REVIEW

Balmain is van oorsprong een Frans Couturier en ontwierp prachtige mode. Inmiddels is Balmain uitgegroeid tot een heel veelzijdig merk en ben ik gek op de haarcollectie.
Ik heb sinds een halfjaar ook de haar extensions van Balmain en wilde ook de verzorgingsproducten proberen. Zo heb ik een serum, een masker en de shampoo en conditioner ook al in mijn badkamer staan. Maar de tools, daar was ik ook erg nieuwsgierig naar. Ik moest de krultang hebben!

BALMAIN KRULTANG VIA HAARSHOP.NL REVIEW

BALMAIN KRULTANG – CERAMIC CURLING IRON – 32MM

De Balmain Ceramic Curling Iron in 32mm is een krultang waarmee je prachtige glanzende en bouncy krullen kunt creëren. Je kunt er inderdaad alle kanten mee op, en dat laat ik je zo zien.
Eerst kort wat informatie dat ik over de tool gevonden heb bij Haarshop.nl:

 • De buis heeft een conische vorm. Dat betekent dat de diameter overal even groot, namelijk 32 mm.

 • De buis is vervaardigd van keramiek. Hét materiaal dat bekend staat om zijn constante en egale warmteverspreiding. Elke haar geniet van een constante en evenhoge temperatuur zodat je zo snel mogelijk resultaat behaalt zonder ander haar te beschadigen.

 • Dankzij de ionische technologie worden je krullen ultra glad afgewerkt en zal pluis worden voorkomen.

 • De kabel is 2,40 meter lang en kan 360 graden draaien bij de aansluiting. Zo wordt schade aan de kabel en krultang geminimaliseerd én je kunt veel makkelijker met de krultang om je hoofd bewegen.

 • Verstelbare temperatuur van 160ºC t/m 220ºC, om de 5ºC. Zo kun je stapje voor stapje proberen welke temperatuur het beste resultaat geeft bij jouw haartype!

 • Na 30 minuten schakelt de Balmain Ceramic Curling Iron 32 mm zichzelf automatisch uit. -Haarshop.nl

BALMAIN KRULTANG VIA HAARSHOP.NL REVIEW
BALMAIN KRULTANG VIA HAARSHOP.NL REVIEW

De tang ziet er prachtig luxe uit, kan ook niet anders met Balmain. Het komt in een luxe opbergtas met een luxe beschermhoes én je krijgt er ook nog klemmen bij waarmee je de krullen goed kan laten afkoelen voor extra krul. Ook die zien er lekker chic uit met het logo erop.
Ik vind de tang persoonlijk erg fijn in gebruik, het houdt prettig vast en is niet zwaar. Wel geef ik als tip mee om een speciale haartool handschoen aan te schaffen, die zijn helemaal niet duur en voorkomt verbrande vingers. Hier vind je een handschoen die goed werkt. Ik heb namelijk ervaring met krultangen en verbrande vingers..

BALMAIN KRULTANG VIA HAARSHOP.NL REVIEW
BALMAIN KRULTANG VIA HAARSHOP.NL REVIEW

Ik hou van nonchalante losse krullen of waves. Deze kunnen perfect gemaakt worden met deze tang. Wat ik doe is het volgende:

 1. Ik breng het Balmain Serum aan om mijn haar/extensions pluisvrij te maken en te verzorgen.
 2. Vervolgens breng ik een hittebeschermer aan voor mijn haar.
 3. Ik draai mijn haar rond de krultang (200 graden) en laat dit niet langer zitten. Ik draai de krultang niet terug maar haal mijn haar er zo vanaf waardoor er een soort pijpenkrul ontstaat.
 4. De pijpenkrul ziet er niet uit, maar die laat ik lekker zitten tot ik mijn hele haar op deze manier heb gedaan.
 5. Nu heb je een Roy Donders kapsel, persoonlijk niet mijn ding dus borstel ik de krullen goed uit waardoor er losse krullen ontstaan.
 6. Een beetje haarspray en klaar is kees!

Mooi bijkomend voordeel is dat de krullen de volgende dag bij mij veranderen in een soort grove waves. Dat vind ik eigenlijk het mooist!

Ik heb al veel krultangen geprobeerd met mijn extensions. Ik heb erg veel en zwaar haar en met mijn extensions dus nóg meer. Hierdoor zakken mijn krullen altijd uit.
Mijn puur eerlijke mening: de Balmain krultang is de beste die ik tot nu toe gebruikt. De krullen blijven goed zitten, zakken niet uit en mijn haar blijft ook mooi glanzen.
Ook prettig is dat de krultang snel op temperatuur is en automatisch uitschakelt. Nooit meer stress of je je haartools aan hebt laten staan als je de deur uit bent!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

BALMAIN KRULTANG VIA HAARSHOP.NL REVIEW

Balmain is verkrijgbaar bij Haarshop.  Je vind hier niet alleen tools maar ook verzorgingsproducten zoals het serum (erg fijn), het masker dat ik ook zeker aanraad en de shampoo en conditioner.

Prijs:

 • Balmain – Ceramic Curling Iron 32mm €169 (nu in de aanbieding voor €149.90).

$

May