Douglas heeft twee nieuwe geuren gelanceerd. Beide eau de parfums en beide verslavend. Wellicht ken je de merken nog niet, maar daar komt vast verandering in. Maak kennis met ZARKOPERFUME en Le Couvent des Minimes.

NIEUW BIJ DOUGLAS: ZARKOPERFUME & LE COUVENT DES MINIMES

ZARKOPERFUME & LE COUVENT DES MINIMES

Douglas heeft twee nieuwe geuren in het assortiment, namelijk ZARKOPERFUME Purple Molecule 070 07 en Le Couvent des Minimes.
Het is niet zo vreemd als je deze merken nog niet kent, zelfs ik kende ze nog niet. Beide zijn high-end eau de parfums en hebben hun eigen unieke geur.

NIEUW BIJ DOUGLAS: ZARKOPERFUME & LE COUVENT DES MINIMES
NIEUW BIJ DOUGLAS: ZARKOPERFUME & LE COUVENT DES MINIMES

ZARKOPERFUME is niet nieuw, ze hebben namelijk al een groot assortiment geuren. De parfum staat erom bekend dat het een unieke geur op basis van je lichaamsgeur geeft. Dit komt omdat er tijdens een experiment een toevallige moleculaire verbinding met water ontstond. De geur Purple Molécule is exclusief voor Douglas ontworpen en bevat drakenfruit, vanille en sandelhout.
De geur doet je dan ook denken aan zomer; roadtrips, zon, festivals, palmbomen, zonsondergang, Candy Cotton Skies en onvergetelijke momenten.

Ik vind de geur persoonlijk heerlijk en heel verslavend. Het is een zoete geur maar toch weer heel sensueel en zomers. Precies wat ik lekker vind. De geur is dan ook perfect voor de warmere dagen. En ja, hij blijft heel erg lang ruiken!

NIEUW BIJ DOUGLAS: ZARKOPERFUME & LE COUVENT DES MINIMES
NIEUW BIJ DOUGLAS: ZARKOPERFUME & LE COUVENT DES MINIMES

De andere nieuwe geur is die van Le Couvent des Minimes en heet Tinharé eDp. Dit merk onderscheidt zich van andere merken door karakteristieke geuren te ontwikkelen die totaal anders zijn dan de commerciële en algemene geuren. Ze gebruiken namelijk edele grondstoffen die worden gemengd volgens de Franse Haute Parfumerie.
De Tinharé geur bevat als topnoot de zoetheid van sappige gourmand rode mandarijn, die plaats maakt voor een tedere, vrouwelijke hartnoot. En vervolgens laat de sensuele, verslavende TINHARÉ op een basisnoot van vanille een bedwelmend en verslavend geurspoor achter. Het geeft de herinnering aan een reis naar de Baai-eilanden in Brazilië.

Deze geur is iets zwaarder en heb ik de laatste paar dagen gedragen. Geschikt voor zomer én winter vind ik. Door de akkoorden van wit hout en essence van jasmijn wordt de geur wat minder zoet, maar de vanille geeft toch weer de zachte uitstraling.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

NIEUW BIJ DOUGLAS: ZARKOPERFUME & LE COUVENT DES MINIMES

Beide merken zijn te koop bij Douglas. Hier vind je ook andere geuren van deze merken. De Purple Molécule van ZARKOPERFUME is exclusief te koop bij Douglas!
Wil je eerst even weten of het de geschikte geur voor jou is? Loop dan even de winkel binnen en ze helpen je graag met je keuze.

Prijzen:

  • ZARKOPERFUME – PURPLE MOLÉCULE 070 07 €128.34 (100ml)
  • Le Couvent des Minimes – Tinharé edp €49,49 (50ml) en €89,89 (100ml)

$

Meer producten bij Douglas vind je hier.

May