In dit artikel laat ik jullie mijn favoriete make-up producten van Lancôme zien, allemaal aangeschaft bij Notino. De Hypnôse eyeliner en de mascara zijn wel twee cult items van dit merk. Daar heb je vast al eerder van gehoord. Kijk je mee?

LANCÔME

LANCÔME MAKE-UP BIJ NOTINO

Ik denk dat bijna iedereen het merk Lancôme wel kent. De parfums, de make-up en natuurlijk de huidverzorging. Een heerlijk merk met heel fijne producten.
Lancôme is een Frans luxe cosmetica merk en is te koop in de mooiere winkels van ons land. Bij de drogisterij vind je dit merk namelijk niet erg snel.
Het merk bestaat al sinds 1935 en is opgericht door Armand Petitjean. Nu wordt het merk in maar liefst 130 landen verkocht en heeft meer dan 20.000 verkooppunten. Het motto is ‘Geluk is de mooiste vorm van schoonheid‘. En ik kan het er alleen maar mee eens zijn.
Meer artikels over Lancôme producten vind je hier. De webshop Notino verkoopt vrijwel alle producten van dit merk.

LANCÔME MAKE-UP

HYPNÔSE MASCARA

LANCÔME MAKE-UP BIJ NOTINO
LANCÔME MAKE-UP BIJ NOTINO

Allereerst natuurlijk de Hypnôse Mascara . De mascara zelf is natuurlijk een icoon. De wimpers worden bij iedere streek tot wel zesmaal dikker en maakt de wimpers glad zonder klontjes te geven. De mascara is in 4 tinten verkrijgbaar, zelf kies ik voor Extra Black. Uiteraard.

COUCOU LANCÔME - HYPNÔSE GALA PARTY + UNBOXING
COUCOU LANCÔME - HYPNÔSE GALA PARTY + UNBOXING

Whoah! Wat een verschil. Ik snap dat deze mascara een favoriet is van zoveel dames en ik snap ook dat ze al 40 jaar bestaat. Hij loopt niet uit en geeft inderdaad geen klontjes!

HYPNÔSE ARTLINER

LANCÔME MAKE-UP BIJ NOTINO

De Artliner Eyeliner is een vloeibare eyeliner met een heel scherpe punt. De punt dip je in het flesje om het product op het sponsje aan te brengen. De eyeliner wordt omschreven als long-lasting. Mijn vriendin vertelde dus dat dit haar favoriete eyeliner is. En inmiddels is het ook één van mijn faves. Wat ik heel fijn vind, is dat de eyeliner heel gepigmenteerd is waardoor je dus in één keer een perfecte ‘streep’ kunt zetten. Ook is de eyeliner inderdaad long-lasting en loopt ‘ie niet uit.

LANCÔME MAKE-UP BIJ NOTINO
LANCÔME MAKE-UP BIJ NOTINO

Notino heeft deze Artliner in 5 verschillende tinten. De zwarte had ik al en wilde graag de Blue Metallic en de Rose Gold Metallic uitproberen. Vooral de laatste sprak mij erg aan.
En ja, ik vind hem prachtig! Je kunt hem gebruiken voor een mooie subtiele zomerse look. De blauwe tint is weer perfect om je ogen mooi uit te laten komen en een niet al te harde look te creëren!

HYPNÔSE PALETTE 5 COULEURS

LANCÔME MAKE-UP BIJ NOTINO

Tot slot nog het Hypnôse Palette 5 Couleurs die in maar liefst 10 varianten verkrijgbaar is. Ik heb de Brun Adoré variant gekozen. Een palette met prachtige koele kleuren in bruin/paarse tinten. De oogschaduw heeft een fluweelachtige, crèmige textuur en is goed gepigmenteerd. Ook goed te combineren met de roze metallic artliner!

LANCÔME MAKE-UP BIJ NOTINO
LANCÔME MAKE-UP BIJ NOTINO

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

LANCÔME MAKE-UP BIJ NOTINO

Notino

Make-up van Lancôme is verkrijgbaar bij Notino.nl. Hier vind je overigens nog veel meer producten van dit merk.
Dit is een webshop waar je vrijwel alle parfum kunt vinden met aantrekkelijke prijzen. Denk even aan 1500 merken en 5500 producten op voorraad. Genoeg keuze dus als je iets zoekt voor jezelf, je partner of iemand anders die een parfum cadeau verdient.
Notino.nl focust zich op parfum maar biedt onder andere ook mooie make-up, fijne skincare en zelfs huisparfums (en kaarsen) aan.
Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen dus!

Prijzen:

  • Lancôme Hypnôse XXL Volume Mascara €29,30
  • Lancôme Hypnôse Artliner €32,90
  • Lancôme Hypnôse Palette 5 Couleurs €47,90

$

May