Je ziet ze steeds vaker voorbij komen, de midi rokken! I love them. Ik heb het perfecte exemplaar gevonden bij My Jewellery. En natuurlijk moest ik nog een paar andere cuties in mijn mandje doen. Kijk je mee?

MY JEWELLERY

My Jewellery website

Het is al jaren een begrip in Nederland. Zo begonnen ze als een webshop en hebben ze inmiddels ook fysieke winkels in het hele land. Ik heb het natuurlijk over My Jewellery.
Je vindt er van alles, de leukste items zijn er te vinden en ze hebben regelmatig nieuwe producten in de shop. Ook zijn de accessoires en sieraden ge-wel-dig.

#1 MIDI ROK

First of all koos ik voor een midi rok. Ik ben niet echt een rokjes vrouw dus een midi rok is voor mij perfect. Deze rok heeft een zwart witte luipaard print met gouden accenten. Aan de onderkant vind je ruffles, dit maakt het geheel allemaal net wat speelser.
Het is trouwens een overslag rok, dus hij zal altijd goed vallen om je waist! De lengte en de breedte zijn variabel van XS tot XL. Zelf koos ik voor een M maar ik zou de S ook zeker passen.

#2 INITIALEN & STERRENBEELD RINGETJES

Hoe cute zijn deze mini ringetjes?!? In het ene ringetje vind je mijn initiaal: M en in de ander mijn sterrenbeeld: Kreeft.
De ringetjes zijn in goud- en zilverkleur verkrijgbaar. Het mooiste is dat ze niet verkleuren omdat ze zijn gemaakt van roestvrij staal. Bye bye groene vingers.

#3 ZONNEBRIL KOORDJE

Tot slot heb ik dit schattige zonnebril koordje geshopt. Je kunt hem natuurlijk ook aan je ‘normale’ bril bevestigen. Het koordje heeft zwarte en gouden accenten en bevat echte schelpjes! Te cute. En dus helemaal summer ready!!  Er zijn nog heel veel verschillende koordjes dus kijk even op de website!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Natuurlijk is alles verkrijgbaar bij My Jewellery in de webshop! Wil je liever naar de winkel zelf? Dat kan, hier vind je alle boutiques.

Prijzen:

  • Midi Rok €49.95
  • Sterrenbeeld ring €17.95
  • Initial ring €19.95
  • Zonnebril koord met schelpen €14.95

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd ter review

May