Formawell en Kendall Jenner (jawel, dé Kendall Jenner) hebben hun handen ineen geslagen en een hele collectie haarstyling tools ontwikkeld! Denk aan een stijltang, föhn, borstels en een krultang. Ik koos de krultang en de paddle brush, kijk je mee?

FORMAWELL x KENDALL JENNER COLLECTIE

Formawell Beauty en Kendall Jenner hebben dus samen een collectie hair styling tools ontwikkeld die betaalbaar en luxe zijn. De prijzen variëren namelijk tussen de €20 (borstels) en €70. En dat zijn echt fijne prijsjes.
Iedere tool heeft de Formawell’s mineral blend van vulkanisch stof en 24k goudstof en deze stoffen zorgen weer voor een prachtige, glanzende en pluisvrije coupe.
Het uiterlijk van de collectie ziet er duur uit, maar is het dus niet. De kleuren brons/koper en wit stralen een luxe gevoel uit zonder je portemonnee te beschadigen!
De hele collectie is verkrijgbaar bij John Beerens.

KRULTANG

Als ik mijn haar los draag, dan krul ik het áltijd. Een goede krultang is dus essentieel voor mij. Ik wil hier ook best meer geld aan uitgeven. Daarom was ik verbaasd dat deze tang helemaal niet zo duur is. Goedkoop zelfs.
De krultang wordt omschreven als een lichtgewicht tang, dit klopt! Fijn, want hierdoor krijg je dus geen lamme arm.
Verder is deze geschikt voor ieder type haar en belooft het de krul lang te houden.

De krultang heeft een diameter van 2.5 centimeter waardoor je mooie losse krullen kunt maken. Of harde krullen als je ervan houdt… Ik niet, maar goed.
Wat erg prettig is, is dat de krultang mega snel opwarmt. Zelf gebruik ik het liefst 200 graden en binnen een minuut heeft ze deze temperatuur al bereikt. Héél fijn is ook dat de krultang zelf uitgaat wanneer deze niet meer wordt gebruikt. Geen stress meer in de auto of bus als je van huis bent gegaan!
Verder is er aan de bovenkant een koele tip aanwezig, hierdoor verbrand je je hand niet snel. Alsnog gebruik ik speciale hairstyling handschoenen, want het is me net iets te vaak wel gebeurd…

VOOR

NA

Mijn haar is erg zwaar, hierdoor blijven krullen vaak niet lang zitten en moet de krultang van goede huize komen wilt ze er een mooie blijvende bos krullen van maken.
Dat lukt! De krul komt mega strak uit de tang, vervolgens laat ik ze lekker afkoelen en ga door met de rest van mijn haar. Aan het einde borstel ik de krullen uit en spuit ik er wat lak in.
Het eindresultaat zie je hierboven (ik krul mijn haar altijd alleen onderaan). Goed om te weten: De krullen bleven 3 dagen mooi.

SMOOTH PASS PADDLE BRUSH

Vervolgens de Smooth Pass Paddle Brush. Deze borstel zorgt ervoor dat pluis en statisch haar direct wordt vermindert. Door de mineralen die de borstel bevat wordt het haar snel en gemakkelijk uitgekamd en gaat het glanzen.

De borstel heeft een verzachtende en herstellende werking door de met koper toermalijn geïnfuseerde nylon borstelharen. Wat ik ook erg fijn vind is de masserende werking van de borstel op de hoofdhuid. Who needs a man anyway?
Ik vind het een fijne borstel, hoewel ik zelf de voorkeur geef aan borstels met varkensharen moet ik zeggen dat dit een prettige afwisseling is.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

De volledige collectie is verkrijgbaar bij de webshop van John Beerens. De shop waar je terecht kunt voor alle haarverzorging die je je maar kunt bedenken. Zeker even rondkijken dus!

Prijzen:

  • Formawell Beauty x Kendall Jenner Krultang €59.99
  • Formawell Beauty x Kendall Jenner Paddle Brush €19.99

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May