Ben je altijd op zoek naar de perfecte huidverzorging voor specifiek jouw huid? Dan is de nieuwe Clinique ID misschien wat voor je. Deze producten kun je namelijk zo met elkaar combineren dat deze perfect aansluit met jouw huidtype en wensen. Kijk je met me mee?

CLINIQUE

CLINIQUE ID: JOUW GEPERSONALISEERDE SKINCARE

Clinique heeft helemaal geen introductie nodig bij velen. Maar kort wat informatie over het merk.
Het merk is een dochter van het moederbedrijf Estée Lauder, in 1968 brachten zij hun eerste product op de markt. Dat is dus alweer een tijdje geleden. Clinique is ook niet meer weg te denken uit de parfumerieën.
Evelyn Lauder, de dochter van, heeft Clinique opgericht. Het merk staat bekend om haar parfum vrije producten en niet allergene producten waardoor dit merk heel populair is onder de mensen met een gevoelige huid. Ook is dit merk perfect als je een hoogwaardig merk zoekt zonder teveel poespas en schadelijke ingrediënten. Zo natuurlijk mogelijk dus.
Ik heb al een heleboel artikels over de producten van Clinique geschreven. Als je benieuwd bent naar deze artikels, kijk dan even bij de Clinique artikels

CLINIQUE ID

Clinique ID is een collectie met maar liefst 15 combinaties. Je kunt je dus voorstellen dat zelfs voor jouw huid de perfecte combinatie te vinden is.
In de producten vind je geconcentreerde ingrediënten die geformuleerd zijn voor specifieke behoeften van de huid. Door deze ingrediënten in precies de juiste hoeveelheid te doseren met de basis heb je dus het perfecte skincare product voor ieder probleem! Mega slim bedacht!
De gehele Clinique ID collectie is natuurlijk verkrijgbaar bij mijn favoriet Notino.nl.

BASIS: HYDRATION JELLY

CLINIQUE ID: JOUW GEPERSONALISEERDE SKINCARE
CLINIQUE ID: JOUW GEPERSONALISEERDE SKINCARE

Er zijn drie verschillende basisproducten verkrijgbaar. Namelijk de Dramatically Different Matterende Gel, de Dramatically Different Hydraterende Emulsie en de Dramatically Different Hydraterende Gel. Die laatste heb ik.
Deze gel wordt omschreven als ‘Pure Genius’ en de slogan is ‘Don’t Detox… Pretox!’.
Deze 100% transparante, lichtgewicht, olie-vrij water gel hydrateert en repareert de vocht barrière van de huid en beschermt je huid tegen vervuiling dankzij de Clean-Shield Technology™.
De hydratatie werkt maar liefst 24 uur na aanbrengen door maar voelt aan alsof je niets draagt. De jelly is voor alle huidtypen geschikt en kan tweemaal daags worden aangebracht onder je normale huidverzorging of onder je make-up.

CONCENTRAAT: EGALISATIE VAN HUIDTINT

CLINIQUE ID: JOUW GEPERSONALISEERDE SKINCARE

Van de concentraten zijn er meer varianten verkrijgbaar: Het Herstellende Anti Rimpel-, Actief en Beschermend-, Kalmering-, Stralend en Glad-, en Egalisering van de Huid Concentraat.
Ik koos dus voor die laatste aangezien ik last heb van pigmentatie in mijn huid.
Deze bevat de Japanese Angelica Wortel en maakt de huid egaal en glad.

COMBINEREN

CLINIQUE ID: JOUW GEPERSONALISEERDE SKINCARE
CLINIQUE ID: JOUW GEPERSONALISEERDE SKINCARE

Wanneer je de basis en het concentraat hebt uitgekozen en hebt ontvangen dan is het heel gemakkelijk om ze te combineren.
De grote fles heeft een dop, deze draai je eraf en vervolgens draai je er het concentraat in. Deze bevat ook het pompje. Het pompje heeft twee openingen, het zorgt ervoor dat beide producten in de juiste hoeveelheid wordt gemengd met elkaar. Als het goed is zijn beide flacons dan ook tegelijkertijd op.

CLINIQUE ID: JOUW GEPERSONALISEERDE SKINCARE

Ik ben echt fan van de Clinique ID collectie. Sowieso vond ik de Dramatically Different lijn al fantastisch, maar nu kan ik het dus ook combineren met mijn specifieke behoefte voor mijn huid.
De geur is zoals ik gewend ben van Clinique, geurloos. Omdat het geen parfum of andere mogelijk schadelijke ingrediënten bevat.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

CLINIQUE ID: JOUW GEPERSONALISEERDE SKINCARE

Clinique is verkrijgbaar bij Notino. Hier vind je overigens nog veel meer producten van dit merk.
Dit is een webshop waar je vrijwel alle parfum kunt vinden met aantrekkelijke prijzen. Denk even aan 1500 merken en 5500 producten op voorraad. Genoeg keuze dus als je iets zoekt voor jezelf, je partner of iemand anders die een parfum cadeau verdient.
Notino.nl focust zich op parfum maar biedt onder andere ook mooie make-up, fijne skincare en zelfs huisparfums (en kaarsen) aan.
Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen dus!

Prijzen:

  • Basis €27.90
  • Concentraat €10.90

$

May