Vorige maand onderging ik de Deep Phyto Peeling van Décaar bij Swan Beauty. Deze peeling zorgt ervoor dat de huid weer mooi egaal wordt en ik heb de producten van het merk gelijk geprobeerd. Kijk je mee?

DÉCAAR / SWAN BEAUTY

Swan Beauty is een schoonheidssalon gevestigd in Alkmaar. De salon wordt gerund door Lorraine, een hele lieve en kundige dame die weet wat zij doet.
In de salon kun je terecht voor verschillende schoonheidsbehandelingen, maar ook voor cosmetische behandelingen die worden uitgevoerd door de arts.
Swan Beauty werkt onder andere met het merk Décaar, en dat heb ik geprobeerd. Om precies te zijn de Deep Phyto Peeling!
Als je goed hebt opgelet, heb ik al eerder de Algae Peeling gehad, ook van Décaar!

DEEP PHYTO PEELING

De DÉCAAR Deep Phyto peeling is op basis van fruitzuren. Schrik niet van de benaming ‘fruitzuur’, alhoewel deze behandeling zeer effectief is, biedt het een 100% veilig behandelproces. De peeling is erop gericht de huid zichtbaar te verbeteren en is met name geschikt voor wanneer je last hebt van huidproblemen.

De peeling was niet heel prettig maar ook niet erg pijnlijk. Nadat de peeling was aangebracht, bleef ik zo 10 minuutjes liggen. Het ging wat branden maar Lorraine heeft in de tussentijd gewapperd zodat het lekker koel bleef. Nadat de peeling verwijderd werd, had ik nergens meer last van. Wel was mijn gezicht die dag en de dag erna nog wat rood.
Het resultaat was meteen te zien, pigmentvlekjes waren direct minder, de poriën kleiner en mijn huid was heel zacht en egaal!

BRIGHTENING PRODUCTEN

Om mijn huid na deze peeling goed bij te houden heb ik de Brightening lijn van Décaar gebruikt na de behandeling. Ik heb 4 producten uit deze lijn gekozen en ook de Oxygen Gel (aanrader!).
De crèmes en maskers ruiken echt heerlijk fris en brengen prettig aan door de volle en romige structuur.

BRIGHTENING CREAM 24HR + BRIGHTENING CREAM SPF50 24HR

De Brightening Cream is voor alle huidtypen. Hoog geconcentreerde emulsie geformuleerd met de meest biologische vitamine c, kruidenextract en arbutine.
Het bevat ook shea butter en macademia olie om de vochtbalans van de huid op peil te houden. Verder vermindert de crème zichtbaar de tekenen van huidveroudering en verbetert het de elasticiteit.
De crème met SPF50 is iets minder uitgebreid maar heeft natuurlijk een zonnefactor (heel fijn) van SPF50. De structuur en kleur zijn ook iets anders. De crème met SPF is wat lichter van textuur. Ze ruiken allebei heerlijk!

BRIGHTENING EXFOLIATION SERUM

Het Brightening Exfoliation Serum gaat effectief de  vorming van pigmentvlekken tegen en zorgt ervoor dat bestaande pigmentvlekken verminderen. Het serum bevat antioxidanten voor een goede verzorging van de huid en heeft een licht exfolierende werking.
Het serum breng je aan vóór je dagcrème en/of moisturizer. Het heeft een gel-achtige textuur en trekt snel in de huid.

BRIGHTENING MASK

Het laatste product uit deze lijn is het Brightening Mask.  Het is een romig masker met een hoge dosering aan verhelderende ingrediënten, speciaal samengesteld voor een ongelijkmatige huid en pigmentvlekken.
Heerlijk om in de avond aan te brengen voordat je de avond-skincare-routine begint. Het masker laat je 15 minuten zitten.

OXYGEN GEL

De Oxygen Gel is voor alle huidtypen. Deze herstellende gel geeft energie aan de huid en zorgt voor intensieve hydratatie, met een gezonde en stralende huid als resultaat.
Deze gel is echt mijn favoriet, niet alleen ruikt het HEERLIJK, maar bevat het zoveel geconcentreerde zuurstof voor de huid dat het meteen resultaat geeft. Interessant om te weten:
” Bevat 15% perfluorcarbon. Perfluorcarbon is ontwikkeld door wetenschappers die op zoek waren naar een vervangingsmiddel voor bloed. Deze werkstof bootst menselijke bloedcellen na. Hoe rijker het lichaam is aan bloedcellen, hoe meer zuurstof er getransporteerd wordt. Perfluorcarbon voorziet het weefsels van extra zuurstof, waardoor de opname van andere werkstoffen wordt bevorderd.”

BEHANDELING EN VERKRIJGBAARHEID

Ben je ook benieuwd naar de Algae Peeling van Décaar? Neem dan even contact op met Lorraine van Swan Beauty. Zij kan je alles vertellen over de verschillende peelings en welke het best bij jou past.
Voor meer informatie over Décaar kijk dan even op de officiële website. Hier vind je ook alle informatie over de behandelingen.

Prijzen producten:

  • Brightening Cream 24HR €57
  • Brightening Cream 24HR SPF50 €59.80
  • Brightening Serum €37.80
  • Brightening Mask €57.35
  • Oxygen Gel €52

Dit artikel bevat diensten die zijn aangeboden ter review

May