Dit merk is absoluut een favoriet van mij. De La Mer Sheet Maskers zijn dan ook echt een musthave. Het mag wat kosten, maar ik vind het het absoluut waard. Ben je benieuwd wat ik van de sheet maskers vind? Lees dan even mee!

LA MER

ULTRA LUXE: LA MER SHEET MASK

Eerst ga ik wat vertellen over het merk zelf. La Mer heeft namelijk een heel mooie geschiedenis.
Dr. Max Huber had te kampen met ernstige brandwonden die door een experiment waren veroorzaakt. Hij ging op zoek naar producten die bij hem goed werkten en die de brandwonden konden genezen en verminderen.
Toen ontdekte hij het natuurlijke zeewier, Max Huber is altijd een fan geweest van de zee en begon dan ook met dit ingrediënt 12 jaar lang te experimenteren. Uiteindelijk was Crème de La Mer geboren en werd de huid van de dokter zichtbaar hersteld.
La Mer staat dan dus ook voor het genezen van de huid. En dat spreekt mij heel erg aan. Klik op het linkje om meer artikelen te bekijken over La Mer.

THE TREATMENT LOTION HYDRATING MASK

ULTRA LUXE: LA MER SHEET MASK

LA MER SHEET MASKER

Officieel gezien heet het geen sheet masker bij La Mer maar een Cellaag Masker. Toch noem ik het voor het gemak wel even ‘het masker’ in dit artikel.
De officiële naam voor het masker is La Mer ‘The Treatment Lotion Hydrating Mask‘.
Het masker bestaat uit verschillende lagen en zorgt voor hydratatie in de diepte van de huid en intensieve voeding.Verder verheldert en verfrist het masker de huid.
Het is vooral een hydraterend masker en dat is iets wat iedere huid goed kan gebruiken. De vette-, droge- en gecombineerde huid hebben allemaal baat bij hydratatie.
Je kunt het masker gebruiken voordat je gaat slapen voor een ultieme nachtverzorging, maar ook in de ochtend of voor een feestje om de huid lekker te laten glowen!

ULTRA LUXE: LA MER SHEET MASK
ULTRA LUXE: LA MER SHEET MASK

Ja eerlijk is eerlijk, La Mer is een prijzig merk. Maar ik moet zeggen dat ik persoonlijk de prijs wel wil betalen voor de producten. Ze zijn namelijk écht heerlijk, ruiken lekker, doen wat ze zeggen en mijn huid gaat er echt heel goed op.
Zo ook dit masker. Het werkt precies hetzelfde als een ander sheet masker qua gebruik. Je haalt het masker uit het zakje en plaatst het op je (gereinigde) gezicht.
Vervolgens laat je het lekker inwerken en haal je het masker er na minimaal 20 minuten af en wrijf je het restant op het gezicht lekker in zodat het serum haar werk nog kan blijven doen.
Het masker ruikt precies zoals de andere La Mer producten die ik heb, HEERLIJK. En na afloop merk ik dat mijn huid mega gehydrateerd is. Het voelt echt lekker zacht aan en oogt ook meteen veel gezonder!

PRIJS EN VERKRIJGBAARHEID

ULTRA LUXE: LA MER SHEET MASK

Het merk La Mer is verkrijgbaar bij Notino. Hier vind je overigens nog veel meer producten van dit merk.
Dit is een webshop waar je vrijwel alle parfum kunt vinden met aantrekkelijke prijzen. Denk even aan 1500 merken en 5500 producten op voorraad. Genoeg keuze dus als je iets zoekt voor jezelf, je partner of iemand anders die een parfum cadeau verdient.
Notino.nl focust zich op parfum maar biedt onder andere ook mooie make-up, fijne skincare en zelfs huisparfums (en kaarsen) aan.
Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen dus!

Prijs:

  • La Mer: The Treatment Lotion Hydrating Mask €164.90 voor 6 stuks

$

May