Ik leef in basic kleding. Ik denk dat ik meer ‘casual’ kleding heb dan mooie jurkjes en sjieke outjes. Zeker in de winter is dat een must voor mij. Esprit.nl heeft een heleboel fijne basic shirts, tops en broeken. Wat nog fijner is, is dat Esprit’s basics er toch prachtig uitzien. Zo kun je ze gerust naar je werk, naar een etentje of tijdens het uitgaan dragen.

ESPRIT

FAVORIETE SHIRTS

ESPRIT FALL INSPIRATION 2016
ESPRIT FALL INSPIRATION 2016
ESPRIT FALL INSPIRATION 2016

De tops die je hierboven ziet zijn mijn favorieten! Je kunt ze vinden op de pagina met dames shirts waar je verschillende tops vindt. De eerste top heeft een mooie kanten mouw waardoor het goed gecombineerd kan worden met een jeans, maar ook met bijvoorbeeld een (koker-)rok.
De tweede top vind ik een prachtige hals hebben waardoor het chic oogt, ook vanwege de satijnen stof. Deze top is ook goed te combineren met een jeans, pantalon of rok. Je kunt er dus alle kanten mee op.
De laatste top is een echt basic item dat heerlijk is voor de koudere comfy dagen. De details op de rug maken het geheel bijzonder en heeft daarom geen girl-next-door-gehalte. Draag deze lekker boven een jeans of een legging!
(Foto’s van: Esprit.nl)

DUURZAME COLLECTIE

ESPRIT FALL INSPIRATION 2016

Ook vind je op de website dameskleding dat in de duurzame collectie zit. Dat houdt in dat de kleding uit duurzame materialen bestaat. Beter voor jou en beter voor de wereld aldus Esprit.
Misschien denk je bij duurzaam aan geiten wollen sokken kleding. Maar niets is minder waar. De tops, broeken, jassen en jurken uit deze collectie zien er hip en mooi uit en zeker niet oubollig.
Het enige (en grootste) verschil is dat de kleding jou én de wereld een beter gevoel geeft!

XMAS COLLECTIE

ESPRIT FALL INSPIRATION 2016

Tot slot natuurlijk nog de Xmas collectie. Want de kerst is er alweer bijna! Denk bij deze collectie aan cosy, maar ook aan feestelijk. Verder draait het bij Esprit ook om Gift Giving. En kun je je moeder, vriendin, tante of oma ook een cadeaubon geven.
De trends dit jaar zijn het gevoel van après-ski en hoge pistes. Noorse printjes en stoffen! Heerlijk comfortabel en cute! Denk aan wollen truien met leuke details waarin je heerlijk kan relaxen met een kop warme chocomel.
Ook leuk is dat er dit jaar een adventkalender is! Je kunt je registreren op de nieuwsbrief via deze link en misschien win jij wel één van de prachtige prijzen!

SHOPPEN MAAR

Er is zoveel keuze op de website. Maar neem even een kijkje bij de dameskleding. Misschien zit er ook wat moois bij voor jou!

May