Als je mij op Instagram volgt dan heb je vast al gezien dat ik een powderbrow behandeling heb laten doen bij Wink Beautybar. Alles over powderbrows en de behandeling vind je terug in dit artikel. Dus kijk snel even verder.

POWDERBROWS

Wat zijn Powderbrows nou precies? Deze manier van semi permanente wenkbrauwen wordt ook wel de ombre brows methode genoemd.
Met een speciale pen worden hele kleine stipjes in de bovenste huidlaag aangebracht waardoor een mooie poeder/ombre brow wordt gecreëerd. De powderbrows blijven 1-3 jaar mooi en geven minder trauma in de huid.
Persoonlijk vind ik powderbrows mooier dan microblading (streepjes als haartjes), maar dat is echt persoonlijk. De powderbrows geven meer het idee van een vollere wenkbrauw.

POWDERBROWS ERVARING BIJ WINK BEAUTYBAR

DE BEHANDELING BIJ WINK BEAUTY BAR

De behandeling heb ik laten doen door Susanne van Wink Beautybar. Nu nog in Haarlem maar in 2020 te vinden in Cruquius (vlakbij Haarlem).
Ik heb al eerder een Russian Lash behandeling laten doen door Susanne, en ik vertrouw haar volledig als het gaat om mijn wenkbrauwen. Dat is namelijk nogal een dingetje.. Ik vertrouw mensen niet snel als het gaat om mijn brows.

Susanne neemt de tijd om te bekijken wat voor wenkbrauw het beste bij je past, wat je zelf het mooiste vindt en met uiterste precisie meet zij ze uiteindelijk helemaal uit zodat ze zo recht mogelijk worden gezet.

POWDERBROWS ERVARING BIJ WINK BEAUTYBAR

De behandeling wordt uitgevoerd met een speciale pen. Ook wordt er een verdovingsmiddeltje gebruikt waardoor er vrijwel geen pijn te voelen is.
Ik was best wel bang, eerlijk is eerlijk. Ik heb tattoos en spuit mijn lippen vol, maar naalden blijven een dingetje.
Uiteindelijk vond ik het echt totaal geen pijn doen. Op sommige plekjes was het wel wat gevoelig omdat er met deze methode vaker over dezelfde plek van de huid wordt gegaan (anders dan met tatoeëren). Maar goed te doen verder.
Het duurde wel lang vond ik. Ongeveer 3 uur in totaal, daarbij zit het meten, het verdoven en klaarzetten en de behandeling zelf.
Nu moet ik zeggen dat ik volgens Susanne een heel stugge huid heb. Dit hoor ik overigens ook van tattoo artists en dermatologen. Hierdoor moet er dan ook vaker over de huid worden gegaan zodat het uiteindelijk goed pakt.

En nu ben je waarschijnlijk heel benieuwd naar de voor- en na foto’s. De behandeling bestond uit twee delen: De eerste behandeling en een maand later de touch-up. Om alle puntjes op de i te zetten.

VOOR- EN NA FOTO'S

NA DE BEHANDELING

POWDERBROWS ERVARING BIJ WINK BEAUTYBAR

NA DE TOUCH-UP

POWDERBROWS ERVARING BIJ WINK BEAUTYBAR

De foto’s zijn met volop licht genomen en zoals je ziet zijn ze zonder make-up lekker vol en natuurlijk gebleven. Met make-up kan ik ze net wat strakker maken. Maar ik word nu wel wakker met een volle brow!

POWDERBROWS ERVARING BIJ WINK BEAUTYBAR
POWDERBROWS ERVARING BIJ WINK BEAUTYBAR

Ik denk dat ik persoonlijk wat vaker voor een touch-up moet gaan in verband met mijn dikke en stugge huid. Sometimes a b. maar weinig kans op rimpels. Dus het heeft zijn voor- en nadelen.
Maar heb je een ‘normale’ of wat dunnere huid dan pakt de pigment veel sneller en blijft het (denk ik) ook langer zitten.
Kort samengevat, ik ben ontzettend blij met de powderbrows! Ik word nu wakker met wenkbrauwen en hoef ze niet eens bij te werken als het niet hoeft. Het geeft me meteen meer expressie en het scheelt me ZOVEEL tijd in de ochtend! Heerlijk!

Ps. ik ben nu bezig met mijn lippen in te kleuren, ook bij Wink Beautybar. Hier horen jullie snel meer over!

INFORMATIE WINK BEAUTYBAR EN POWDERBROWS

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan even op de website van Wink Beautybar. Hier vind je alle informatie over de behandelingen, de prijzen en kun je meteen online je afspraak al inplannen als je niet kunt wachten!
Tipje: Doe een behandeling als deze nog voor de lente/zomer. Je mag namelijk even niet in de zon zitten na de behandeling.

Dit artikel bevat gesponsorde diensten

May