Denk je aan zoete marshmallows, suikerspinnen en snoepjes? Dan ben jij absoluut fan van de nieuwe Hollister geuren. De Fesitval Nite voor man én vrouw zijn perfect om de donkere dagen weer wat kleur te geven. Lees je mee?

HOLLISTER FESTIVAL NITE PARFUM BIJ NOTINO.NL

HOLLISTER

Hollister is van oorsprong een kledingmerk en is in Nederland niet erg bekend. In het buitenland zijn er volop winkels te vinden en is lekker outspoken, ik hou ervan!
De nieuwste geuren van het merk zijn de Festival Nite geuren en doen je denken aan snoepjes. Mij althans wel. Ik word er spontaan vrolijker van. In het artikel laat ik je de vrouwen- én de mannengeur zien!
Het merk Hollister is te koop bij Notino.nl. Voor meer Notino artikels kijk je even hier.

FESTIVAL NITE FOR HER

HOLLISTER FESTIVAL NITE PARFUM BIJ NOTINO.NL

De Hollister Festival Nite for Her is een Eau de Toilette en wordt als volgt omschreven:
Fruitige, zachte ambergeur die je meeneemt voor een eindeloze avond dansen in de menigte, op jouw favoriete liedjes.
De frisse intro met roze fresia en mandarijn doet denken aan kleurige bloemkronen, terwijl de harttonen appelbloesem en tijgerorchidee je huid strelen. In de basisnoten schitteren vanille-infusie en gouden amber op het podium. Dit vrolijke parfum vloeide voort uit levenslange herinneringen aan de neonzee onder de sterrenhemel.

HOLLISTER FESTIVAL NITE PARFUM BIJ NOTINO.NL
HOLLISTER FESTIVAL NITE PARFUM BIJ NOTINO.NL

Klinkt al heerlijk. Alhoewel ik het persoonlijk naar snoep vind ruiken. Niet de vieze plakkerige snoep, maar de heerlijke zoete geur van suikerspin op de kermis en de lolly’s met fruitige smaakjes.
De parfum is erg fijn voor in de zomer, maar, let op. Juist in de winter vind ik hem erg lekker. Het is al zo donker en zwaar overal. Een fruitige en snoeperige geur vrolijkt mij direct op!

FESTIVAL NITE FOR HIM

HOLLISTER FESTIVAL NITE PARFUM BIJ NOTINO.NL

De Hollister Festival Nite for Him is natuurlijk ook een Eau de Toilette. Deze wordt omschreven als  een herinnering aan de bries op een zomeravond aan het strand met vrienden. Na topnoten van mandarijnblad en appel geven gember en timutpeper deze geur een intrigerende twist.
De basis van tonka en sandelhout doet denken aan een knisperend vuur op het strand. De Hollister-man straalt energie uit met deze magnetische combinatie en is nooit bang om buiten de massa te staan en te leven naar zijn eigen regels.

HOLLISTER FESTIVAL NITE PARFUM BIJ NOTINO.NL
HOLLISTER FESTIVAL NITE PARFUM BIJ NOTINO.NL

Deze geur ruikt wat minder zoet dan de vrouwelijke variant. Maar dat had ik ook al verwacht. Toch ruikt het heerlik vrolijk maar heeft de geur een iets zwaardere en zwoelere toon.
Ik vind het heerlijk om zomergeuren tijdens de winterdagen te dragen én te ruiken. Juist om het balans een beetje terug te halen.
De flacons zijn trouwens ook prachtig met glitter en een zware matte rand.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

HOLLISTER FESTIVAL NITE PARFUM BIJ NOTINO.NL

Hollister geuren zijn verkrijgbaar bij Notino. Hier vind je overigens nog meer producten van dit merk.
Dit is een webshop waar je vrijwel alle parfum kunt vinden met aantrekkelijke prijzen. Denk even aan 1500 merken en 5500 producten op voorraad. Genoeg keuze dus als je iets zoekt voor jezelf, je partner of iemand anders die een parfum cadeau verdient.
Notino.nl focust zich op parfum maar biedt onder andere ook mooie make-up, fijne skincare en zelfs huisparfums (en kaarsen) aan.
Zeker de moeite waard om een kijkje te nemen dus!

Prijzen:

  • Hollister Festival Nite for Her €30.90 (100ml)
  • Hollister Festival Nite for Him €29.90 (100ml)
May