De laatste box van 2019 is de Goodiebox December en staat helemaal in het teken van jezelf!
From me to me is het thema en dat gaan we volhouden in 2020. Voor jezelf zorgen, want dat is heel belangrijk. Kijk je mee naar deze unboxing?

GOODIEBOX

UNBOXING DE LAATSTE GOODIEBOX DECEMBER 2019

De Goodiebox wordt maandelijks opgestuurd en bevat minimaal 2 fullsize beauty producten en drie travel producten. Denk aan make-up, huidverzorging en andere cosmetica producten zoals nagellak en haarproducten. Kijk op de website Goodiebox.nl voor meer informatie én om je box te bestellen!
Ben je benieuwd naar eerdere boxen? Kijk dan even in alle Goodiebox artikelen.

From me to me

Wat prettig is aan deze box, je kunt het maandelijks opzeggen. Als je er een keer geen zin in hebt zet je hem dus gewoon even op stop. Je zit nergens aan vast.
Voor €19.95 per maand ontvang je de box thuis, je betaalt geen verzendkosten. Wat ook superfijn is, de box wordt zo nu en dan samengesteld voor jouw persoonlijke profiel. Meestal ontvang je een box die voor iedereen geschikt is!

Het thema van de Goodiebox december is ‘From me to me’.  Het gaat namelijk om:

‘yourselfishness’

(n) Goed voor jezelf zorgen- en niet altijd de wensen van anderen voorop stellen. Het betekent genoeg tijd nemen om op te laden en te ontspannen, zodat je je dagelijkse taken vol energie kunt volbrengen.

[yoo r-sel-fish-ness]

LAATSTE GOODIEBOX VAN DIT JAAR

INHOUD

UNBOXING DE LAATSTE GOODIEBOX DECEMBER 2019

BODY SCRUB

UNBOXING DE LAATSTE GOODIEBOX DECEMBER 2019

Altijd lekker een body scrub. Dit is de Mango Sugar Body Scrub van UC Natural. Goodiebox omschrijft een scrub als het toetje van je skincare routine. Deze scrub dus ook en wordt een traktatie genoemd. De scrub is verrijkt met olijven, druivenpitolie en cacaoboter.
En even serieus, de geur van deze scrub is echt goddelijk!

€17.50 voor 250 gram. In de box zit een 125 gram potje.

EYESHADOW

UNBOXING DE LAATSTE GOODIEBOX DECEMBER 2019

Ik vind deze eyeshadow perfect bij de feestdagen passen! De Metal Foil Eyeshadow van Phase Zero Make Up is een sparkling eyeshadow. De tip met deze oogschaduw is: aanbrengen met vochtige vingers en sparkle the f*ng night away!

€10.05

POEDER KWAST

UNBOXING DE LAATSTE GOODIEBOX DECEMBER 2019

Hallo, I love it. Een glitter kwast! Het is de Plush Powder Brush van Niré Beauty. Deze fluffy poederkwast is geschikt voor het aanbrengen van poeder op je gehele gezicht. Het belooft een mooie, airbrushed look te geven. Wel even de juiste poeder gebruiken dan ook ;-).

€16

HAAR HANDDOEKJE

UNBOXING DE LAATSTE GOODIEBOX DECEMBER 2019
UNBOXING DE LAATSTE GOODIEBOX DECEMBER 2019

Dit is een tool die ik iedere dag gebruik. Ik gebruik deze namelijk om mijn haar tijdens het douchen zodat mijn haar niet nat wordt. Maar eigenlijk is de Hair Towel van Moshi Moshi Mind bedoelt om je haar mee te drogen. Het handdoekje is ultrazacht en zorgt ervoor dat je haar niet pluist.

€20

SCRUB MASKER

UNBOXING DE LAATSTE GOODIEBOX DECEMBER 2019

En ook met dit product ben ik blij. Het is de Refreshing Scrub Mask van Jorgobé. Het masker bevat zwarte jojoba en abrikozenpitolie en zorgt ervoor dat dode huidcellen, overtollige oliën en onzuiverheden worden verwijderd terwijl je huid zacht en gehydrateerd aanvoelt.

€26.90

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

UNBOXING DE LAATSTE GOODIEBOX DECEMBER 2019

De allerlaatste Goodiebox december van dit jaar bevat voor mij alleen maar fijne producten. Ik zal alles zeker gaan gebruiken. Het fijnst vind ik de body scrub (die geur!!) en het haarhanddoekje. Maar ook het scrub masker vind ik heerlijk.

De Goodiebox september is verkrijgbaar via de Goodiebox website. Hier vind je ook alle informatie over de box, het abonnement en de inhoud van de vorige boxen. Een box kost €19.95 en je abonnement is maandelijks opzegbaar!

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review / affiliate links

May