De Goodiebox februari unboxing! Hij heeft het perfecte thema: Energize. De energie is namelijk ver te zoeken. Niet alleen bij mij, maar bij veel mensen om mij heen. Ik ben dus heel benieuwd wat de inhoud is! Kijk je mee?

GOODIEBOX

De Goodiebox wordt maandelijks opgestuurd en bevat minimaal 2 fullsize beauty producten en drie travel producten. Denk aan make-up, huidverzorging en andere cosmetica producten zoals nagellak en haarproducten. Kijk op de website Goodiebox.nl voor meer informatie én om je box te bestellen!
Ben je benieuwd naar eerdere boxen? Kijk dan even in alle Goodiebox artikelen.

Energize

Wat prettig is aan deze box, je kunt het maandelijks opzeggen. Als je er een keer geen zin in hebt zet je hem dus gewoon even op stop. Je zit nergens aan vast.
Voor €19.95 per maand ontvang je de box thuis, je betaalt geen verzendkosten. Wat ook superfijn is, de box wordt zo nu en dan samengesteld voor jouw persoonlijke profiel. Meestal ontvang je een box die voor iedereen geschikt is!

Het thema van de Goodiebox februari is ‘Energize’.  Het gaat namelijk om:

Het stoppen met people-pleasing. Kort gezegd, meer aan jezelf denken en je energie op te laden wanneer jij dat nodig hebt.
De Goodiebox draait volledig om het nemen van ‘Me-Time’ en ook hier komt dit weer terug. Wat geeft jou energie en wat kost jou energie? Als je deze vragen beantwoordt dan neem je de leiding over jouw energielevel, gezondheid en geluk.
De Goodiebox februari bevat producten die jou helpen je energie terug te krijgen.

INHOUD

DE GOODIEBOX FEBRUARI UNBOXING

BODY SOUFFLÉ (FULL SIZE)

Ik begin met het grootste product uit de box. Namelijk de Body Soufflé van Human+Kind. Het is een vegan 2-in-1 Body Soufflé die voor een directe energie boost zorgt aan je lichaam en geest. De soufflé is speciaal ontwikkeld voor een gevoelige en droge huid.
Hij ruikt heerlijk fris en zacht en het trekt snel in.

€16.45

FACE TAN DROPS

Vervolgens de H20 Tan Drops Face van James Read. Het merk kende ik al en vind ik persoonlijk erg fijn. Leuk detail: Normaal gesproken vind ik Tanning drops echt vies ruiken. Deze ruikt lekker!
Wat zijn tan drops eigenlijk? Het is een soort ‘serum’ dat je mengt met je dagcrème, het geeft je een mooie egale teint en deze blijft ook dagenlang zitten. Je kunt de Tan Drops geleidelijk opbouwen.

€39.95 voor 30ml (15ml in de box)

FACE PREP TOOL

Wat een super leuk product is dit! Het is de Face Prep Tool van Niré en het is eigenlijk een mini gezichtsborstel dat ervoor zorgt dat je huid wordt gereinigd én geëxfolieerd. Gebruik dit ongeveer 2-3 keer per week in de ochtend met jouw cleanser en je huid ziet er lekker fris en glad uit.

€5

OOGMASKER

Wanneer je echt even behoefte hebt aan een frisse look gebruik je dit Crystal Glow Hydrogel Eye Mask van Vitamasques. De huid onder de ogen wordt gekalmeerd door de toegevoegde kristalextracten. Je laat het 10-15 minuten intrekken en voilà, frisse look!

€10.50

MOISTURIZING SERUM

Kende jij het merk Ecooking al? Ik heb er toevallig laatst een peeling van geprobeerd en die was top. In de Goodiebox zit een Moisturizing Serum van het merk.
Het serum is vegan en zit boordevol voedende ingredienten. Ideaal voor alle huidtypen en een hydratatiebom (heerlijk, I’m in need of this).

€53.30 voor 20ml (10ml in de box)

LIP SCRUB

Last but not least een fijn product voor de lippen. De Lippie Love Lip Scrub van Manna Kadar (ook een superfijn merk).
Het is een zachte suikerscrub en is samengesteld met voedende ingredienten die vocht toevoegen. Ik ga hem snel proberen!

€22

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De tweede Goodiebox van 2020 is weer een fijn gevulde box. De producten zijn allemaal goed te gebruiken voor iedereen. Zelf vind ik de Face Prep en de Lip Scrub het leukst. Althans, hier ben ik het meest enthousiast over. De Body Soufflé vind ik ook heerlijk!

De Goodiebox september is verkrijgbaar via de Goodiebox website. Hier vind je ook alle informatie over de box, het abonnement en de inhoud van de vorige boxen. Een box kost €19.95 en je abonnement is maandelijks opzegbaar!

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review / affiliate links

May