Als je mij op instagram volgt dan heb je kunnen zien dat ik de LPG behandeling ben ondergaan bij A+ Clinic Castricum om het vet rondom mijn buik en mijn lovehandles te verminderen. In dit artikel lees je mijn ervaring én zie je natuurlijk de voor- en na foto’s.

LPG BEHANDELING

Wat houdt de behandeling nu precies in? Op de website van A+ Clinic Castricum staat het heel mooi beschreven:

Het juiste evenwicht tussen de aanmaak en afbraak van vetten is een natuurlijk proces waar de adipocyten (vetcellen) verantwoordelijk voor zijn. Ondanks een gezond voedingspatroon en voldoende beweging vertraagt de activiteit van deze cellen naarmate we ouder worden waardoor vet sneller door het lichaam wordt opgeslagen. Ook blijkt het erg lastig te zijn om op specifieke plaatsen (bijvoorbeeld taille, dijen en armen) vetophopingen te verminderen.

Tijdens een LPG endermologie® behandeling met de gepatenteerde Alliance behandelingskop, worden de vetcellen gestimuleerd om de natuurlijke afvoer van vetten te reactiveren. Tegelijkertijd verstevigt de mechanische werking van de behandelingskop de huid, waardoor deze steviger en veerkrachtiger wordt.

De geavanceerde apparatuur werkt zeer nauwkeurig en is plaatselijk inzetbaar, waardoor we gericht bepaalde gebieden (bijvoorbeeld taille, buik en benen) kunnen behandelen voor het gewenste resultaat.

In dit artikel vertel ik jullie mijn ervaring van de 10 behandelingen die ik heb gehad en laat ik uiteraard het resultaat zien!

BEHANDELINGEN BIJ A+ CLINIC

A+ Clinic is een LPG salon in Castricum, ongeveer 20 meter vanaf het station. Hierdoor is het dus goed bereikbaar voor iedereen. Ook heb ik er altijd een parkeerplek voor de deur kunnen krijgen. Let wel op: Je hebt een blauwe kaart nodig, maar je mag er 3 uur staan.

De salon is van Astrid, zij voert ook de behandelingen uit. Astrid is een vrouw waarbij ik mij direct op mijn gemak voelde. Ze voelt zelf ook goed aan of ze tijdens de behandeling kan gaan kletsen of liever niet. Sommige dagen hebben we namelijk de hele behandeling zitten kletsen en andere dagen was ik wat moe en lag ik gewoon heerlijk te snoozen op de behandelstoel.

De behandeling zelf wordt uitgevoerd met het LPG apparaat en de behandelkop. De behandeling is totaal niet pijnlijk maar voelt zelf wel lekker. Het voelt aan als een bindweefsel massage op een prettige manier. Ik heb mijn buik en lovehandles laten behandelen.
10 minuten op mijn buik, waarbij de achterkant werd gedaan en 20 minuten op mijn rug waar de buik en de zijkant werden aangepakt.

Goed om te weten trouwens is dat je bij aanvang van de behandeling een pak krijgt:

Het pak zit prettig en is verkrijgbaar in verschillende maten. Voor iedere behandeling trek je het pak aan. Het pak zorgt ervoor dat de behandelkop de huid goed kan pakken zonder dat het pijnlijk is. Het is dus eigenlijk een soort beschermingspak. Persoonlijk vond ik het pak ook fijn omdat je er niet helemaal open en bloot bij ligt, de borsten en schaamstreek zijn niet doorzichtig. Het geeft je toch een wat bedekter gevoel.

Ik koos ervoor om iedere week 2 behandelingen te doen. Dit geeft het beste resultaat. Naast de behandeling gebruikte ik ook de LPG producten op mijn buik en lovehandles. De Body Shaping Gel gebruik ik iedere ochtend en avond en na de behandelingen. Dit product zorgt ook weer voor vetverbranding. En het ruikt heerlijk!

RESULTAAT

En dan nu het belangrijkste. Het resultaat, hebben de behandelingen geholpen? Absoluut! Ik heb een maand lang de behandelingen gedaan en heb geen rekening gehouden met mijn eten of andere invloeden. Ik heb precies hetzelfde gedaan als wat ik altijd doe. Hierdoor is het resultaat, althans bij mij, betrouwbaar. Wat je ziet op de foto’s is alleen het werk van de LPG behandelingen.

Zoals je ziet is mijn buik een stuk platter geworden!
Ik ben echt tevreden over het resultaat maar ook over de behandelingen zelf! Om dit resultaat te behouden moet je het wel bijhouden. Dit hoeft dan niet meer zo vaak, denk aan ongeveer één keer in de maand.
Naast het verbranden van vet zorgt het apparaat ook voor vermindering van cellulitis, versteviging van de huid én kan je lichaam worden ‘geshaped’. Dus echt de plekken waarvan jij wilt dat ze worden aangepakt.

MEER INFORMATIE OVER DE BEHANDELING

Wil je nu zelf ook een behandeling? Of wil je meer informatie over de LPG behandeling? Dan kun je contact opnemen met A+ Clinic Castricum via de website of via Instagram.

May