Vorig jaar kwam de nieuwe Clinique ID lijn uit. Pas geleden de nóg fijnere Clinique ID BB Gel. Denk aan een BB cream maar dan super hydraterend, egaliserend en gepersonaliseerd aan jouw wensen. Kan eigenlijk niet beter. Kijk je mee?

CLINIQUE

Clinique heeft helemaal geen introductie nodig bij velen. Maar kort wat informatie over het merk.
Het merk is een dochter van het moederbedrijf Estée Lauder, in 1968 brachten zij hun eerste product op de markt. Dat is dus alweer een tijdje geleden. Clinique is ook niet meer weg te denken uit de parfumerieën.
Evelyn Lauder, de dochter van, heeft Clinique opgericht. Het merk staat bekend om haar parfum vrije producten en niet allergene producten waardoor dit merk heel populair is onder de mensen met een gevoelige huid. Ook is dit merk perfect als je een hoogwaardig merk zoekt zonder teveel poespas en schadelijke ingrediënten. Zo natuurlijk mogelijk dus.
Ik heb al een heleboel artikels over de producten van Clinique geschreven. Als je benieuwd bent naar deze artikels, kijk dan even bij de Clinique artikels

 

CLINIQUE ID BB GEL

Clinique ID is een collectie met maar liefst 15 combinaties. Je kunt je dus voorstellen dat zelfs voor jouw huid de perfecte combinatie te vinden is.
In de producten vind je geconcentreerde ingrediënten die geformuleerd zijn voor specifieke behoeften van de huid. Door deze ingrediënten in precies de juiste hoeveelheid te doseren met de basis heb je dus het perfecte skincare product voor ieder probleem! Mega slim bedacht!

Nu heb je ook de Dramatically Different Moisturizing BB gel in combinatie met Clinique ID. De BB gel is ook weer verkrijgbaar in 5 varianten:

  • Poriën en Ongelijkmatige Huid
  • Gevoelige Huid – Irritatie
  • Vermoeidheid
  • Ongelijkmatige Teint
  • Lijntjes & Rimpels

Ik ben voor de Poriën en Ongelijkmatige Huid gegaan.

CLINIQUE ID BB GEL: PORIËN EN ONGELIJKMATIGE HUID

De blauwe cartridge bevat pure, geconcentreerde percentages Alpha Hydroxy Acids en andere actieve werkstoffen die de zichtbaarheid van poriën reduceren en de huidstructuur zo verbeteren dat de huid frisser en helderder is.
– Verbetert de huidstructuur zodat deze frisser en helderder oogt met kleinere poriën dankzij Alpha Hydroxy Acids (AHA’s). Alpha Hydroxy Acids halen snel dode huidcellen weg en helpen poriën optisch verkleinen, zodat de huid gladder en frisser oogt.
– Rekent af met dode huidcellen en ruwe plekjes zodat de huid frisser, gladder en helderder is dankzij Alpha Hydroxy Acids, glycolzuur en melkzuur.
– Verbetert de energie van de huid, die met de tijd kan verminderen, en helpt zo een efficiënte celvernieuwing verbeteren voor nieuwe, verse huidcellen door gebruik van caffeïne en taurine.
– Helpt de huid er egaler uit te zien met een gladde structuur dankzij Laminaria Saccharina Extract, een zeewierextract. – Bron: Douglas.nl

Dramatically Different™ Moisturizing BB-Gel: een lichte BB-gel die zorgt voor een 8 uur lange olievrije hydratatie, plus een natuurlijke stralende teint – Bron: Douglas.nl

Nu is het tijd voor mijn mening. Ik vind de Dramatically Different Moisturising Lotion van Clinique altijd heerlijk. Deze BB Gel is eigenlijk hetzelfde alleen heeft het het effect van een BB Cream, dit houdt in dat je huid egaler wordt gemaakt.
Wat ik leuk vind is dat de lotion zelf een viezige kleur heeft, het doet me denken aan modder of beton. Maar wanneer je het aanbrengt op de huid blend het heel mooi met je eigen huidkleur en neemt het deze tint totaal aan. Heel bijzonder!

VOOR DE BB GEL

NA DE BB GEL

Zoals je ziet is het verschil heel klein maar het laat wél zien dat alles net iets egaler en frisser oogt. Ik gebruik daarom deze BB gel graag onder mijn make-up of in de zomer als mijn huid al mooi gebruind is en geen foundation nodig heeft.
Qua geur ruik ik niets, maar dat ben ik gewend van Clinique: geen toegevoegde parfum. Heerlijk clean dus!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Het merk Clinique is bij de meeste parfumerieën te koop. Denk aan Douglas, Ici Paris XL, Mooi Parfumerie maar ook bij de Bijenkorf kun je het merk scoren. Wil je het helemaal officieel doen dan kun je ook altijd een kijkje nemen op de website van Clinique zelf.

Prijs:

  • Clinique Dramatically Different Moisturizing BB Gel €56.13

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May