No Make up Cosmetics is een nieuw merk in Nederland waarmee ik kennis heb gemaakt op een evenement. Zij zijn een ‘groen’ merk, dat wil zeggen: goed voor het milieu en geen synthetische stoffen in de producten die slecht zijn voor de huid.
In dit artikel test ik de 3-in-1 Cleansing Oil Gel uit. Kijk je mee?

NO MAKE UP COSMETICS

No Make Up Cosmetics is een Clean Beauty merk. En komt uit ons eigen mooie Nederland. Het merk is veganistisch, dierproefvrij en vrij van minerale oliën, siliconen, PEG’s en parabenen.
De producten zijn geschikt voor alle huidtypen.
Ik vind het uiterlijk van de producten mooi! Het ziet er ook clean uit, lekker strak, minimalistisch en daar houd ik van.
In dit artikel ga ik verder in op de 3-in-1 Cleansing Oil Gel.

3-IN-1 CLEANSING OIL GEL

Deze reinigingsolie/gel belooft de huid te verhelderen en te verzachten tijdens het schoonmaken van het gezicht. Het reinigt de huid grondig zonder schuim én een huid met acné zou hier heel goed op moeten gaan.
De formule is bijzonder, namelijk op basis van marine plakton en verstevigende, natuurlijke sinaasappelolie.
Deze zorgen voor het verbeteren van de celvernieuwing, verminderen van grove poriën en het remmen van bacteriegroei op de huid.
De toegevoegde amandelolie beschermt de huid tegen schadelijke externe invloeden. Verder bevat het ook gember- en rozemarijnolie welke antibacteriële eigenschappen heeft.
Tot slot nog de heerlijk voedende sheabutter, Vitamine E en avocado olie.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik meer van het product had verwacht. Ik wil van een product namelijk gemakkelijkheid. Deze reinigingsolie/gel doet vermoeden dat het het gezicht reinigt van make-up. Dat is dus niet zo, het reinigt de huid zelf grondig. Je moet er dus voor zorgen dat je make-up er al af is voordat je dit product gebruikt.
Ben je een echte skincare freak, of vind je het niet erg om extra stapjes in je skincare routine toe te voegen dan is dit misschien wel het product voor jou.
Ik moet zeggen dat na gebruik mijn huid wel lekker zacht aanvoelt en niet droog of trekkerig is.
Voor mij is dit product een no-go, de crème vind ik dan wel weer erg fijn. Dit komt later nog terug op maycate.com

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Het merk No Make Up is verkrijgbaar bij Etos en online te bestellen bij ah.nl. Heel gemakkelijk dus.
De prijzen liggen lekker budget, ik had meer verwacht voor een Clean Beauty merk maar ze zijn goed betaalbaar. Deze Cleansing Oil Gel is namelijk voor maar €9.95 verkrijgbaar!

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May