Het concept “Clean Beauty” is sinds enige tijd hot & happening bij Douglas. Hieronder valt ook het merk Honest Beauty, dit merk is opgericht door niemand minder dan Jessica Alba. Ben je benieuwd naar de gezichtsolie en de crème zonder schadelijke ingrediënten? Lees dan even verder!

HONEST BEAUTY

Honest beauty skincare review

Honest Beauty

Honest Beauty is een clean beauty merk dat is opgericht door niemand minder dan Jessica Alba. Ze kwam op het idee omdat ze geen merken kon vinden die veilig en simpel zijn met duidelijke informatie over de ingrediënten en het proces.
Bij Honest Beauty is alles dus transparant, eerlijk en open. En daar hou ik van!

I created The Honest Company because you shouldn’t have to choose between what works and what’s good for you.

– JESSICA ALBA, FOUNDER

BEAUTY FACIAL OIL

Honest beauty skincare review

Ik begin met de Beauty Facial Oil. Zelf ben ik gek van gezichtsolie en gebruik dit ook dagelijks. Deze olie blijkt ook één van de favoriete producten van Jessica Alba te zijn. De gewichtsloze olie herstelt de droge huid en bevat rijke ingrediënten in iedere druppel die zorgen voor een glanzende en stralende huid.
Een mix van zuivere zaad- en fruitoliën voedt de huid en herstelt het vitale vocht, terwijl roos, ylang-ylang en kruidnagelolie de zijdezachte formule een subtiele, natuurlijke geur geven.

Honest beauty skincare review
Honest beauty skincare review

Oliën vind ik echt heerlijk. Ik gebruik ze altijd in de avond voordat ik ga slapen zodat mijn huid het goed kan opnemen.
Deze olie valt onder de categorie Clean Beauty (heel fijn) en ruikt ook nog eens heerlijk, ik ruik vooral de Ylang-Ylang.
De olie voelt zacht aan en voelt ook prettig aan op de huid, totaal niet vet of plakkerig. Na het aanbrengen is de huid meteen al stralender en oogt het gezonder. Maar het gaat natuurlijk ook om de langere termijn. Ik gebruik de olie nu een week of 3 en mijn huid is absoluut zachter, egaler en heeft minder last van onregelmatigheden (puistjes etc.). Deze olie behoort ook tot mijn musthaves!

DEEP HYDRATION

Honest beauty skincare review

Iets dat voor iedere huid goed is, is hydratatie. De huid heeft namelijk altijd vocht nodig, of het nu een droge, gevoelige of vette huid is. Deze Honest Beauty Deep Hydration Face Cream is de oplossing voor een droge huid.
De crème wordt omschreven als een rijke, dikke hydraterende gezichtscrème die de natuurlijke vochtbarrière van de huid beschermt voor een diepe hydratatie.

Honest beauty skincare review

Deze crème vind ik ook écht heel fijn. Mijn vriend gebruikt hem trouwens ook. De geur is namelijk HEERLIJK! En deze blijft ook een tijdje ruiken. Ik kan de geur niet goed omschrijven maar écht lekker. Volgens mij ruik ik wat lavendel, dit kan goed want dit zit ook in de crème verwerkt.
Qua textuur is de crème inderdaad lekker vol en romig maar brengt ook gemakkelijk aan op het gezicht. De huid voelt heel gehydrateerd en zacht aan. Wel duurt het even tot de crème is ingetrokken. Dus even 5 minuutjes wachten met het aanbrengen van je make-up!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Honest beauty skincare review

Honest Beauty is verkrijgbaar bij Douglas. In de store maar ook online. Ik zou zeker even kijken naar de andere producten die ze verkopen.
Sinds enige tijd heeft Douglas het Clean Beauty concept:
Alle “Clean Beauty” producten zijn vrij van bekritiseerde ingrediënten – zonder afbreuk te doen aan de effectiviteit! Cyclische siliconen, parabenen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten.

Prijs:

  • Honest Beauty – Beauty Facial Oil €35.34 (30ml)
  • Honest Beauty – Deep Hydration €35.34 (50ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May