Kende jij het merk & Other Stories al? De collectie Riviera Postcard bevat HEERLIJKE producten die allemaal een zachte vanille-achtige en citrusvruchten geur hebben. Ik ben alvast fan. In dit artikel vertel ik je hoe ik de Body Scrub en de Hand Lotion heb ervaren. Kijk je mee?

& OTHER STORIES

& OTHER STORIES: RIVIERA POSTCARD

Ik kende het merk nog niet, maar ik ben blij dat ik het nu wel ken. & Other Stories is een dochtermerk van H&M en is in 2012 door een aantal creatievelingen opgezet. De main focus ligt op fashion maar ze hebben ook een aantal ‘beauty’ collecties.
Ze houden ervan om verhalen te delen en deze te verwerken in hun kleding én beauty producten.
De collectie Riviera Postcard wordt als volgt omschreven:

‘Sun-soaked and tangy, our new fragrance Riviera Postcard awakens your spirit and brightens your days.’

BODY SCRUB

& OTHER STORIES: RIVIERA POSTCARD

De Riviera Postcard Body Scrub is een scrub op basis van suiker die de huid verzacht en polijst. Het laat de huid heerlijk geurend achter met noten van citroenschil, ananas en whipped vanille.
Verder bevat de scrub nog weidezaadolie voor een intense hydratatie en heerlijk gevoel.

& OTHER STORIES: RIVIERA POSTCARD
& OTHER STORIES: RIVIERA POSTCARD

Ik hou ontzettend van body scrubs en was dus heel benieuwd naar deze scrub. De geur bevalt me mega goed. Ik ben sowieso al van de vanille geuren en de citrus geuren. Deze gemengd geven een zachte maar toch frisse geur die inderdaad goed lang blijft hangen.
De scrub zelf is dus van suiker, dat vind ik fijn want deze korrel is lekker grof. Mijn huid kan dat goed gebruiken.
Na het scrubben voelt de huid ook goed gehydrateerd aan door de toegevoegde olie. Hierdoor hoef ik me ook niet in te smeren na het scrubben en douchen.

HAND LOTION

& OTHER STORIES: RIVIERA POSTCARD

Door naar de Hand Lotion van deze collectie. Deze handcrème belooft je handen heerlijk zacht achter te laten en net als bij de scrub lekker te laten ruiken met de geuren van citroenschil, whipped vanille en ananas.  Verder bevat de lotion macademia olie, zoete amandelolie (dit bevat vitamine E), weidezaadolie en shea butter.

& OTHER STORIES: RIVIERA POSTCARD
& OTHER STORIES: RIVIERA POSTCARD

De handlotion ruikt hetzelfde als de body scrub. Maar toch ruik ik de amandel en de macademia olie erdoorheen dat de lotion nog iets zachter laat geuren.
Het is inderdaad géén crème, daar is de textuur te licht en te vloeibaar voor. Meestal zijn lotions minder hydraterend dan crèmes qua gevoel maar ik merk hier niets van. De lotion smeert heerlijk in mijn handen en trekt ook goed in. De huid blijft ook lekker gehydrateerd aanvoelen en de geur, die ruik je na een halfuurtje nog!
Perfect overigens nu met het Corona gebeuren, aangezien je zo vaak je handen moet wassen is een goede handverzorging noodzakelijk.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

& OTHER STORIES: RIVIERA POSTCARD

& Other Stories heeft fysieke winkels. Deze kun je vinden in onder andere Amsterdam en Utrecht. Je kunt de producten ook gewoon online bestellen via de webshop van & Other Stories.

Prijzen:

  • Riviera Postcard Body Scrub €12 (250ml)
  • Riviera Postcard Hand Lotion €9 (250ml)

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May