De huid reinigen kan een heerlijk stukje me-time zijn aan het einde van de dag. De Décaar reinigingsproducten en tools geven je huid net dat beetje extra om hem optimaal te reinigen én te verzorgen. In dit artikel laat ik je zien hoe de reinigingsborstel werkt en wat mijn mening is over deze tool!

HOW TO: REINIG JE HUID MET DECAAR REINIGINGSBORSTEL

DÉCAAR

Décaar ken ik van mijn behandelingen bij Swan Beauty. Zij gebruikt de producten van dit merk in haar salon. Dit merk kun je ook thuis blijven gebruiken omdat de producten ook te koop zijn voor consumenten. Yay!
Décaar beschrijft zichzelf op deze manier:

DÉCAAR producten worden gemaakt van actieve, natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor jouw huid, jouw lichaam én voor het milieu. Door constante innovatie garanderen wij onmiddellijke en langdurig zichtbare resultaten bij het gezond maken en behouden van de huid.

Een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven: zo kun je DÉCAAR het beste omschrijven. Die twee werelden worden samengebracht voor de allerbeste resultaten in de salon. Onze producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Filosofie

DÉCAAR is niet alleen een merk voor het zichtbaar verbeteren van de huid, maar ook een oplossing voor meer zelfvertrouwen. Onze focus ligt op het inspireren van mensen om zichzelf te durven zijn, om dingen anders te doen dan anderen en andere te accepteren voor wie ze zijn.
DÉCAAR weerspiegelt deze filosofie, omdat schoonheid overal is. Belangrijk voor ons is dat mensen zich prettig voelen met zichzelf en meer zelfvertrouwen hebben. Wij hebben een sterke overtuiging dat dit bijdraagt aan meer geluk, succes en levensvreugde.
Wij ondersteunen deze filosofie door te zorgen voor eerlijke en vakkundige DÉCAAR-specialisten. Met deze filosofie als leidraad, maken wij zeer effectieve producten en behandelingen, die zijn afgestemd op iedere huidconditie en huidtype.
DÉCAAR is in 2017 opgericht en introduceert haar eerste twee behandelingen, namelijk; de ‘Oxygen Treatment’ en de ‘Algen Peeling’. DÉCAAR is het directe resultaat van een aantal toonaangevende professionals binnen de beauty industrie en hun welwillendheid de huid te verbeteren, zodat de perfecte schoonheid wordt bereikt.
DÉCAAR is in essentie een merk dat is gebouwd door professionals die allemaal bekend staan om hun expertise en kennis binnen de cosmeticabranche.

Missie

Onze missie is om levensveranderende huidverzorgingsproducten en behandelingen te ontwikkelen, die niet alleen veel uiteenlopende huidproblemen verbeteren, maar daarmee ook de kwaliteit van het leven. Met de kracht van de natuur, maken wij iedere huid weer gezond. (Bron: Decaar.nl)

DE FACIAL CLEANSING BRUSH

HOW TO: REINIG JE HUID MET DECAAR REINIGINGSBORSTEL

En dan nu wat informatie over de Facial Cleansing Brush. Deze reinigingsborstel ziet er ten eerste lekker luxe uit door de zwarte kleur en de moderne vormgeving. Ook is hij erg gemakkelijk in gebruik als ik kijk naar de knopjes.
De borstel belooft te zorgen voor een stralende, schone en jonger uitziende huid zonder dat de borstel schuurt over de huid (ik weet dat veel reinigingsborstel dit wel doen inderdaad).
De borstel beschikt over 12 verstelbare pulsering intensiteiten zodat je het precies afgestemd op jouw huid kunt gebruiken.
Uiteraard is hij hypoallergeen, goed schoon te houden en tot wel 7 maanden bruikbaar zonder op te laden wanneer je hem tweemaal daags gebruikt.

HOW TO: REINIG JE HUID MET DECAAR REINIGINGSBORSTEL
HOW TO: REINIG JE HUID MET DECAAR REINIGINGSBORSTEL

De borstel is heerlijk in gebruik, het klopt dat deze niet schuurt of vervelend aanvoelt. Het voelt zelfs als een massage.
Een borstel zorgt niet alleen voor het diep reinigen van de huid maar heeft ook een positieve invloed op de doorbloeding en ’trilt’ als het ware de vuil uit de poriën. Verder merk ik ook dat de borstel mijn huid heel zacht maakt. De huid wordt dus ook, een soort van, gescrubd.
Het apparaat kan worden gebruikt met vloeibare cleansers.
Ik breng de cleanser aan op mijn gezicht en ga vervolgens met de tool over mijn gehele gezicht gedurende twee minuten.
Je kunt de borstel harder en zachter laten trillen, zelf vind ik het fijn op de hardere stand.

HOW TO: REINIG JE HUID MET DECAAR REINIGINGSBORSTEL
HOW TO: REINIG JE HUID MET DECAAR REINIGINGSBORSTEL

Het beste is natuurlijk om een cleanser te gebruiken van Décaar zelf. Ik heb de Cleansing Milk (200ml) voor de normale en droge huid.
Dit is een lichte en hydraterende reinigingsmelk die in principe voor elk huidtype gebruikt kan worden. De actieve werkstoffen zijn:

Mucopolysacchariden: Natuurlijke vochtbinder met hyaluronzuur.

D-panthenol: Voedingsstof uit de B-vitaminefamilie die helpt bij het verminderen en onder controle krijgen van tekenen van oxidatieve stress, zoals roodheid, fijne lijntjes en onzuiverheden. Ondersteunt de huid op vele manieren, waarbij de barrière wordt beschermd. Voedt de cellen en treedt op tegen schadelijke invloeden van buitenaf. D-Panthenol zorgt voor een diepe hydratatie, allereerst door het voorkomen van vochtverlies.

Daarnaast helpt het de huid te verjongen en revitaliseren, waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd. Geeft een boost aan de collageen- en elastineproductie, deze eiwitten zorgen ervoor dat de huid stralend, elastisch en egaal blijft. Vitamine B5 wordt gemakkelijk opgenomen door de huid, waar het zorgt voor herstel en revitalisatie van cellen.

Tarwekiemextract (Triticum Vulgare): Vitamine E bevat olie met indrukwekkend hydraterende eigenschappen. Het brengt de geïrriteerde huid tot rust, geneest de ontstoken of beschadigde huid en staat bekend om zijn herstellende werking bij littekens.

Glycosaminoglycanen: Ondersteunt het collageen en de elastine en helpt het balans van de vezels te handhaven, waarbij de vitaliteit en hydratatie worden behouden.

Saccharomyces Cerevisisea Extract: Antioxidant, het ondersteunt de andere ingrediënten bij hun functie.

Sodiumhyaluronate: Hyaluronzuur draagt significant bij aan het verlengen van de cel levensduur. Het helpt bij het tegengaan van oxidatieve stress zoals roodheid, fijne lijntjes, ruwheid en meer.

Ik vind de melk heerlijk aanvoelen en ruiken, lekker clean. Na gebruik voelt mijn huid goed gehydrateerd aan en heb ik geen trekkerig gevoel.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

HOW TO: REINIG JE HUID MET DECAAR REINIGINGSBORSTEL

Décaar is verkrijgbaar in verschillende schoonheidssalons. Waaronder Swan Beauty (waar ik heen ga).
Wil je de producten makkelijk vanuit huis bestellen? Dat kan natuurlijk ook op de website van Décaar.

Prijzen:

  • Facial Cleansing Brush €150 (nu voor €71.69!!)
  • Cleansing Milk (200ml) €28.90

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May