Sinds Douglas is gestart met het “Clean Beauty” concept vliegen de nieuwe mooie merken je om deuren. Zo ook SYS Superfood.
In dit artikel heb ik het over de Skin Glow Drops met vitaminen. Uiteraard voor je gezicht. Klinkt niet alleen heerlijk maar moet volgens het merk ook geweldig zijn. Let’s check it out.

SYS

SYS SUPERFOOD 4 YOUR SKIN

SYS Superfood

SYS staat voor op maat gemaakte zorgconcepten verrijkt met superfoodextracten, die allemaal streven naar een perfect gevoede en versterkte huid. Voor huidverzorging maakt SYS geen compromissen: voor elke individuele huidbehoefte heeft het merk het juiste high-tech actieve ingrediënt in zijn assortiment – of het nu gaat om cactusvijgenextract voor dorstige huid, gemberextract tegen irritatie of gynostemma-extract als het ultieme anti-verouderingsingrediënt. Alle basisverzorgingsproducten zijn gebaseerd op veganistisch probioticum en kunnen in een handomdraai worden gemengd met een of twee andere superfoodextracten, die ook aan verschillende behoeften voldoen. – Bron: Douglas.nl

SYS Superfood verkoopt natuurlijk meerdere producten, persoonlijk ben ik heel nieuwsgierig naar de ‘Sorbet’ lijn. Hiervan zijn de Eye Sorbet, de Calming Masks, de Micellair Cleansing Milk en de Facial Cream verkrijgbaar.

VITAMINE GLOW DROPS

SYS SUPERFOOD 4 YOUR SKIN

Vitamine Glow Drops wordt omschreven als de absolute superfood voor je huid.  De zeer efficiënte formule van SYS bestaat uit een waardevol actief ingrediëntconcentraat van voedende actieve ingrediënten die grapefruitextracten en vegan probioticum bevatten. De vermoeide huid wordt weer tot leven gebracht en een gezonde en versterkte uitstraling komt aan het licht. Oneffenheden worden geminimaliseerd, zodat uw huid er egaal en jeugdig-fris uitziet.

Alle “Clean Beauty” producten zijn vrij van bekritiseerde ingrediënten – zonder afbreuk te doen aan de effectiviteit! Siliconen, parabenen, sulfaten en minerale oliën zijn slechts enkele van de ingrediënten die zijn uitgesloten. – Bron: Douglas.nl

SYS SUPERFOOD 4 YOUR SKIN
SYS SUPERFOOD 4 YOUR SKIN

De SYS Superfood Vitamine Glow Drops zitten in een zwart glazen flesje met een pipetje. Ziet er niet alleen clean uit maar ook echt luxe. Sowieso vind ik dat mat zwarte verpakkingen een luxe uitstraling hebben.
De drops zelf zijn een mix tussen een gel en een water substantie. Het is niet zo dun als water maar zeker niet zo dik als een gel of een olie. Het is de bedoeling dat je deze drops dan ook op de gereinigde huid aanbrengt voordat je je andere verzorging aanbrengt.
De geur is niet lekker, eerlijk is eerlijk, het is zelfs best vies maar overheerst niet. Ook vervliegt de geur heel snel dus vind ik het niet storend dat het niet lekker ruikt. De huid voelt na het aanbrengen van de drops wat stugger aan, daarom is het verstandig erna een lekkere hydraterende crème aan te brengen. Merk ik echt resultaat? Mwah, niet overweldigend. Ik denk dat je dit product langer dan een maand moet gebruiken om echt resultaat te zien. Maar vitaminen toevoegen aan je skincare kan nooit kwaad. Ik blijf het dus driftig gebruiken 🙂 Het liefst in de avond voordat ik ga slapen.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

SYS SUPERFOOD 4 YOUR SKIN

SYS Superfood 4 your skin is verkrijgbaar bij Douglas. In de store maar ook online. Ik zou zeker even kijken naar de andere producten die ze verkopen. Ik vermoed dat de creams wel lekker ruiken maar dat weet ik niet zeker. Ik ga dat uitzoeken!

Prijs:

  • SYS Vitamine Glow Drops Gezichtsverzorging €41.20 (30ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May