Af en toe kunnen we in de zon zitten, af en toe kunnen we dat niet. Om toch nog een kleurtje te krijgen gebruik ik de Bondi Sands zelfbruiningsproducten.
Nieuw is de 1 Hour Express Foam, deze zou binnen een uur klaar moeten zijn, perfect dus als je een beetje haast hebt. Benieuwd of het werkt en hoe het eruit ziet? Kijk dan even verder.

BONDI SANDS - SELF TAN 1 HOUR REVIEW

BONDI SANDS

Bondi Sands is een Australisch ‘tanning’ merk dat is neergestreken in Nederland. Het merk staat voor zand, zee en zon en de levensstijl die daarbij hoort.
De naam komt je misschien bekend voor. Het merk heeft zich namelijk laten inspireren door één van de populairste stranden in Aussie.
De formule van de producten beloven je een mooie sunkissed golden huidje te geven en tegelijkertijd je huid te verzorgen. Hierdoor blijft je kleurtje ook langer mooi.
Het merk is trouwens ook geheel dierproefvrij! Yay. Meer informatie over het merk zelf vind je op de website.
Wil je liever meer reviews van mij zien over het merk? Kijk dan hier.

BONDI SANDS AERO SELF TANNING FOAM 1 HOUR EXPRESS

BONDI SANDS - SELF TAN 1 HOUR REVIEW

Ik was dus al bekend met de self tanners van Bondi Sands. Ik gebruikte dit altijd in de avond, voordat ik ging slapen, en liet het vervolgens de hele nacht intrekken.
Super tevreden ben ik altijd over dit merk. Geen oranje tinten, geen vlekken, makkelijk in gebruik en het ruikt super lekker.
Nu is er dus de Aero Self Tanning 1 Hour Express Foam, zelfde idee maar dan binnen een uurtje!

Het is een sneldrogende foam die je net als de andere producten aanbrengt met de speciale handschoen. Hierdoor krijg je geen vlekkerige handen, wordt de foam egaal aangebracht en krijg je het mooiste resultaat.
Je kunt het na een uur al eraf wassen en dan heb je zeker al een goed resultaat. Wil je toch net iets donkerder? Dan kun je het product 2-3 uur laten zitten voordat je het eraf wast.

BONDI SANDS - SELF TAN 1 HOUR REVIEW
BONDI SANDS - SELF TAN 1 HOUR REVIEW

Bij het aanbrengen zie je meteen al een donkere kleur. Dit wordt nog donkerder naarmate de tijd verstrijkt. Niet schrikken! Het meeste gaat er weer vanaf na het douchen, want wanneer je het hebt afgespoeld blijft er een mooie sunkissed tan over.
De handschoen van dit merk vind ik al erg fijn, heel zacht en gemakkelijk in gebruik. De geur van de selftan is ook heerlijk. Vaak ruikt een zelfbruiner niet lekker, deze ruikt naar kokos! Absoluut een voordeel dus.
Like I said, ik word niet oranje van dit merk en ook bij de 1 hour foam niet. Ik heb een mooie diepbronzen kleur. Zelf vind ik een extra donker tintje wel mooi dus laat ik het iets langer intrekken.
De kleur blijft 3 dagen écht goed zitten (in de tussentijd niet scrubben en dergelijke, gewoon normaal wassen met bodywash of foam).
Ook is het fijn dat het niet afgeeft. Na het douchen totaal niet meer. Vóór het afspoelen in principe ook niet. Tenzij je echt gaat zweten. Dan komen er wel vlekken in je kleding. Maar deze gaan er na wassen op 30 graden helemaal weer uit!

RECHTERBEEN GEDAAN

BONDI SANDS - SELF TAN 1 HOUR REVIEW

BEIDE BENEN GEDAAN

BONDI SANDS - SELF TAN 1 HOUR REVIEW

Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar. Namelijk light/medium en de dark. Een selftan dry oil (ook erg fijn!!!). SPF producten, self-tan verwijderaar en lotions. Nog een hele hoop meer, maar daarvoor moet je even op de website van Douglas.nl kijken.
Met de Foam doe ik ongeveer 3 a 4 maanden als ik het iedere week gebruik dus het gaat erg lang mee.

Vergeet niet de handschoen aan te schaffen als je deze nog niet hebt!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

BONDI SANDS - SELF TAN 1 HOUR REVIEW

Het merk Bondi Sands is te koop bij Douglas. Offline in de winkel (om te ruiken en te voelen) maar ook online via de webshop.

Prijzen:

  • Aero Self Tanning Foam 1 Hour €26.75 (225ml)
  • Self Tanning Application Mitt €6.05

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May