Kennen jullie de welbekende Lancöme La Nuit Trésor nog? Deze heeft een zusje gekregen. Namelijk de Trésor Nude en deze bevat onder andere kokosnoot en vanille! Als jij daar wild van wordt dan moet je dit artikel echt even bekijken!

LANCÔME

LANCÔME TRÉSOR NUDE

Ik denk dat bijna iedereen het merk Lancôme wel kent. De parfums, de make-up en natuurlijk de huidverzorging. Een heerlijk merk met heel fijne producten.
Lancôme is een Frans luxe cosmetica merk en is te koop in de mooiere winkels van ons land. Bij de drogisterij vind je dit merk namelijk niet erg snel.
Het merk bestaat al sinds 1935 en is opgericht door Armand Petitjean. Nu wordt het merk in maar liefst 130 landen verkocht en heeft meer dan 20.000 verkooppunten. Het motto is ‘Geluk is de mooiste vorm van schoonheid‘. En ik kan het er alleen maar mee eens zijn.
Meer artikels over Lancôme producten vind je hier. Douglas verkoopt vrijwel alle producten van dit merk.

LANCÔME TRÉSOR NUDE

LANCÔME LA NUIT TRÉSOR NUDE

La Nuit Trésor is een heel bekende geur die al bestaat vanaf 1990, omschreven wordt dat deze geur de liefde belichaamt.
Sinds kort is de La Nuit Trésor Nude uitgekomen en heeft een lichte subtiele geur omhult met een zachte en romantische sluier.
Deze geur heeft net als de originele een rozengeur maar bevat ook noten van bergamot, kokosnoot en vanille. I love it. De geur wordt dan ook als exotisch omschreven en ik hou daarvan.

LANCÔME TRÉSOR NUDE
LANCÔME TRÉSOR NUDE

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de originele La Nuit Trésor niet echt erg lekker vond. De geur was te sterk, te bloemig en niet mijn ding. Daarentegen ben ik wel écht fan van de nude variant! Het is namelijk een frissere en lichtere geur maar alsnog zwoel. De kokosnoot en de vanille zijn mijn favoriet, deze ruik je ook absoluut terug in deze Eau de Toilette.
De Trésor Nude is voor mij echt een zomergeur en geeft een heerlijk effect wanneer de huid warmer wordt door de zon. Hoewel het een Eau de Toilette is blijf je de geur redelijk lang ruiken. Het moet in de loop van de dag wel wat bijgewerkt worden maar voor een EdT vind ik hem goed!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

LANCÔME TRÉSOR NUDE

Make-up van Lancôme is verkrijgbaar bij Douglas.nl maar ook in de winkel zelf als je eerst even wil snuffelen.

Prijzen:

  • Lancôme La Nuit Trésor Nude EdT €81.58 (50ml), €111.25 (100ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May