Sinds ik een miniatuur handcrème van Lavido heb geprobeerd ben ik verliefd! Inmiddels gebruik ik ook de bodylotion en het gezichtsserum. Ik wil jullie heel graag laten zien waarom ik dit merk zo fijn vind. Kijk je mee?

LAVIDO

Lavido: Inspired by nature. Dit merk is onlangs tot mijn favoriete merken gaan behoren.
Ik kreeg een miniatuur handcrème en ik was direct verliefd. De rest van de producten is net zo fijn!
Lavido is ontstaan vanuit een passie voor kruidenchemie en de behoefte aan natuurlijke producten.
Herbalist Ido Magal heeft het merk in 2003 opgericht en is compleet natuurlijk. Zo bevatten de producten geen SLS, parabenen, siliconen, synthetische alcohol, minerale oliën, propyleenglycol, synthetische kleurstoffen, aardolie en penoxithenol. Uiteraard is het merk geheel dierproefvrij.
Verder is het merk veganistisch, glutenvrij, plantaardig en biologisch. Helemaal fijn dus!

SERUM

Dit serum gebruik ik iedere ochtend voordat ik mijn make-up aanbreng en het heeft nog nooit zo mooi gezeten! Een prachtige glowy look én intense huidverzorging in één.
Het Invigorating Facial Serum met Evening Primrose Seed, Frankincense en Rosehip is een product dat het verouderingsproces tegengaat. Het serum bevat plantaardige vetzuren, mineralen en vitamines uit organic cold-pressed teunisbloemzaad en amandelolie.
Het belooft verbetering in huidhydratatie, stevigheid en elasticiteit te geven.
Niet onbelangrijk: GEEN minerale olie, aardolie, siliconen, propyleenglycol, parabenen, dierproeven, synthetische kleurstoffen, PEG, SLS, synthetische alcohol, fenoxyethanol of synthetische geur.

Ik had het van tevoren niet verwacht dat ik deze serum zo lekker zou vinden. Ik gebruik namelijk een heleboel serums en een hele speciale is een zeldzaamheid.
Ten eerste vind ik de look van het product simpel, een no nonsens uiterlijk zogezegd. Het serum zit in een glazen flesje met een pipet en ruikt echt héérlijk. Ik geniet wanneer ik het aanbreng op mijn gezicht. Even een minuutje met de ogen dicht.
Het brengt aan als een olie maar is niet zo vettig als een olie en trekt lekker in de huid. Als ik erna direct mijn foundation aanbreng dan zit het prachtig! Ik krijg er een dewy effect van op mijn huid. Absoluut mijn nummer 1 serum van dit moment.

HANDCRÈME

Like I said, ik heb het merk leren kennen door middel van een handcrème. Dat was de geur Patchoeli, Vanille en Jojoba olie. Deze is en blijft toch echt mijn favoriet. Pas geleden heb ik daar ook een bodylotion van gekocht, zó lekker! Zelfs mijn vriend ruikt ’s avonds (wanneer ik het ’s morgens heb aangebracht) constant aan mijn huid. His favorite too.
Maar dit is een andere lijn, namelijk de Nurturing Hand Cream Musk, Coconut & Shea Butter en deze is ook té fijn om te ruiken.
In de handcrème zit zelfs hyaluronzuur om de meest droge handen weer op te knappen en te hydrateren.
De geur is ook zo lekker dat ik hem stiekem soms als bodylotion gebruik.

De handcrème is heerlijk romig en voelt dik aan. Je voelt meteen dat je handen worden gehydrateerd. Toch trekt het wel snel in, zodat je niet de hele tijd met vettige handen rondloopt.
Zeker in de tijd van handen wassen en desinfecteren met alcohol is dit een musthave voor je handen. De geur is een extra plus die je ook erg lang blijft ruiken.

LAVIDO SETJE

Tot slot kreeg ik nog een setje met verschillende miniaturen. Lekker! Zo kan ik de andere geuren ook ruiken.
In het setje vind ik 3 tubes met een Footcream: Achillea, Myrtle & Tea Tree, een Facial Moisturise Cream: Evening Primrose Seed, Calendula & Frankincense en de Bodylotion: Musk & Cocos.
Mijn favoriete geur is de Musk & Kokos. Hoewel ik de footcream ook echt heerlijk vind (voor de voeten dan, ik ben niet zo een teatree fan).

Verder nog wat zakjes met verschillende lijnen in een handcrème, serum en bodycream.
Zo kan ik precies ruiken en voelen welke lijn en welk product ik lekker vind.
Mijn favoriet is sowieso de Patchoeli met Vanille en de Musk & Kokos. Ik ga hiervan zeker blijven kopen wanneer de producten op zijn!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Lavido is te koop bij Cosmania, een fijne webshop waar veel natuurlijke beautyproducten worden verkocht. Van high-end merken tot betaalbare budget merken. Zeker een kijkje waard!

Prijzen:

  • Invigorating Facial Serum €60 (30ml)
  • Nurturing Handcream €16.50 (70ml)

 

I need allll of it!

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

 

May