Queen Tarzi heeft niet stil gezeten. De nieuwe lancering is alweer een feit. The Royal Liner. Een matte intens zwarte eyeliner die niet smudged en waterproof is. Sounds perfect right?  I put the liner to the test. Kijk snel verder.

QUEENTARZI

Queen Tarzi begon als Lashqueen en had in de eerste plaats alleen mink lashes. Zonder te weten hoe deze lashes gemaakt worden (hier kun je daar een artikel over lezen). Toen zij zag hoe de wimpers worden gemaakt besloot ze om nooit meer mink te gebruiken. Yay to Queen Tarzi! Mijn vorige artikel over dit merk bevat meer informatie, die kun je hier lezen. Let op, toen was de naam dus nog Lashqueen.

Alle wimpers zijn synthetisch maar dat zou je niet zeggen

Alle wimpers zijn dus synthetisch maar daar merk je niets van, want ze zijn superzacht. Het uiterlijk van de doosjes zijn ook prachtig!! Ondertussen is Manizha (de eigenaresse) gegroeid tot een ware make-up queen. Want naast de sponzen er is alweer een nieuw product gelanceerd! De Royal Liner.

THE ROYAL LINER

The Royal Liner is het nieuwste pareltje van Queen Tarzi. Het is een waterproof eyeliner die heel gemakkelijk aan te brengen is.
Het is een eyeliner pen met een verrijkte vloeibare formule die ervoor zorgt dat je nauwkeurig de vorm van je oog kunt volgen.
De eyeliner is ultrazwart met een matte finish en blijft maar liefst 24 uur lang onberispelijk zitten. De tip is flexibel maar stevig én de formule bevat castor olie waardoor je je wimpers tegelijkertijd verzorgt en laat groeien. Uiteraard is de Royal Liner dierproefvrij en vegan!

First of all, de eyeliner zelf is een plaatje om te zien. Check dat schattige kleine kroontje op de achterkant. Instant verliefd!
De zwarte en gouden details passen helemaal bij het merk en geven het product een luxe uitstraling. Maar het belangrijkste is natuurlijk hoe de liner aanbrengt en blijft zitten.
Believe it or not, ik heb nog steeds meer bad eyeliner days dan goede. Ik ben dus geen pro in het zetten van een strakke wing.

Toch vind ik het best makkelijk met de Royal Liner. De punt is inderdaad flexibel waardoor je dikkere en hele dunne lijntjes kan maken (zie foto boven). Ook op het oog vind ik het prettig aanbrengen.
Wat me écht verbaasde is dat de eyeliner de hele dag écht goed blijft zitten. Tijdens warme dagen, koude dagen, bankhang dagen en zelfs ’s nachts.
Ik heb echt een oog make-up remover nodig om de eyeliner eraf te halen, dit gaat met een remover makkelijk maar zonder is het niet te doen.
Hij blijft dus inderdaad goed zitten zonder uit te lopen en is veegproof. Tot nu toe de beste eyeliner die ik heb gebruikt!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

QueenTarzi is verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten. Zo kun je terecht bij Boozyshop, Ici Paris XL en de webshop van QueenTarzi zelf.

Prijs:

  • The Royal Liner €21.99

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review + affilliate

May