Zoals jullie weten ben ik een groot dierenliefhebber. En ook houd ik van make-up. Die combinatie is soms lastig. Zeker als het gaat om wimpers… Wimpers zijn vaak gemaakt van mink(nertsen), ik zal je de details besparen maar het is echt walgelijk hoe die beestjes worden doodgemaakt zodat jij met je mooie wimpertjes kan pronken.
Synthetische wimpers zijn eigenlijk nooit zo mooi, eerlijk is eerlijk. MAAR! Ik heb dé cruelty free lashes gevonden die er precies zo uitzien als mink lashes maar dan zonder dierenleed.
Namelijk die van Lashqueen! Lees meer voor informatie en looks 🙂 

LASHQUEEN LASHES

Lashqueen

To be deadly honest, Lashqueen begon met mink lashes. Want mink was hét en het mooiste. Maar deze lieverd heeft gezien hoe de mink lashes worden verkregen en nam een rigoureus besluit.
GEEN mink meer! Ze vond het zo erg wat er vooraf ging aan die prachtige wimpers dat ze ging voor cruelty free wimpers maar met dezelfde kwaliteit als mink lashes.
No plastic fantastic looks maar 3D wimpers van naturel tot dramatic en een kwaliteit waar je inderdaad u tegen zegt.
De haartjes zijn heerlijk zacht en zien er helemaal niet synthetisch uit. Ik was redelijk (positief) verbaasd 🙂

WAAROM LASHQUEEN?

Persoonlijk is de keuze heel makkelijk gemaakt. Cruelty free. Ik zie soms prachtige wimpers voorbij komen maar allemaal mink. En ik sta compleet niet achter het dierenleed wat daaraan vooraf gaat.
Op Aliexpress zijn ook prachtige wimpers te koop. Maar China is niet zo een prettig land als het gaat om dieren en ook al staat er synthetisch op, je weet het gewoon niet. Vreemd land..
Toen Lashqueen stopte met mink (dat is nerts trouwens) en begon met synthetisch was ik haar biggest fan!
De wimpers zijn van goede kwaliteit en tot 25 keer draagbaar. Eerlijk gezegd kan ik ze waarschijnlijk wel vaker dragen. Met goede zorg en goed onderhoud kun je er lang mee doen.

IVY

LASHQUEEN LASHES

De wimpers ‘Ivy’ zijn just beautiful.. Ze zijn misschien net iets te vol en te lang voor overdag, maar voor een feestje en voor looks zijn ze perfect!
Doordat ze langer aflopen krijg je een mooi ‘cat-eye’ effect en met een eyeliner erbij is je look af.
De wimpers zijn te koop voor €22,99 maar zijn momenteel in de aanbieding voor €17,99 op Lashqueen.nl.

LASHQUEEN LASHES
LASHQUEEN LASHES

NILA

LASHQUEEN LASHES

Voor de dames (of heren) die Ivy net iets too much vinden is ‘Nila’ perfect. Een heel natuurlijke lash die je ook overdag kunt dragen. Niemand zal zien dat je faux lashes draagt maar iedereen zal je vertellen dat je prachtige wimpers hebt (ik hoor het de hele dag haha).
Ook deze wimpers zijn te koop voor €22,99 en in de aanbieding voor €17,99 bij Lashqueen.nl.

LASHQUEEN LASHES
LASHQUEEN LASHES

LASH GLUE

LASHQUEEN LASHES

Sinds kort heeft Lashqueen ook haar eigen lijm! Great! Ik gebruikte normaal gesproken DUO voor mijn wimpers en daar was ik redelijk tevreden over.
Maar hoe vind ik de lijm van Lashqueen? Op Facebook is iedereen positief, ik moest het dus natuurlijk ook proberen.
Ik moet zeggen dat ik soms iets te hard knijp waardoor er teveel uitkomt. Dat is mijn eigen schuld, ik ben te ongeduldig..
De lijm is wit maar dit verdwijnt als de lijm droogt. Hij wordt dan doorzichtig zodat je geen rare witte lijn bij je wimperlijn hebt. Ik vind dat de lijm ook  goed en snel droogt.
De DUO lijm heeft een minuut of 2 nodig als je wilt dat het goed plakt. De lijm van Lashqueen laat ik ongeveer 20 seconden drogen en vervolgens plakt ie goed aan mijn ooglid!
En, hij blijft bij mij de hele dag goed plakken (ik heb in het verleden wel eens met een half omhoogstaande wimper rondgelopen…).
Het afhalen gaat ook prima. De lijm is op latex basis gemaakt dus geen pijnlijke taferelen bij het verwijderen van je lashes. Doordat het op latex basis is kan je de lijm ook heel gemakkelijk van de wimpers verwijderen.
Terug in het doosje en gewoon nog een keer of 20 dragen! 😀

LASHQUEEN LASHES

THANKS

LASHQUEEN LASHES

Bij deze een heleboel liefde naar Lashqueen. Waarom? Omdat ze ten eerste de stap naar cruelty free hebben gemaakt.
Iets waar ik alleen maar liefde voor kan voelen. Hopelijk volgen er nog veel meer! Want kwaliteit hoeft geen dierenleed te bevatten. Dat bewijst Lashqueen hier absoluut.
Verder wil ik haar bedanken voor de prachtige wimpers. Ik geef eigenlijk nooit een persoonlijk bedankje in mijn artikels maar ik vind het hier wel op zijn plaats.
Dus ontzettend bedankt! Ik weet je naam niet maar je bent een schat!

Deze review bevat artikelen die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May