Oké, zul je nu vast denken. Wat is een Etos Friend nu weer? Samen met ongeveer 20 andere bloggers/influencers mag ik mijzelf een Etos friend noemen. Dit houdt in dat ik iedere maand een aantal Etos producten krijg om te reviewen. En vandaag begin ik met de Kick off meeting waar ik mijn eerste goodiebag kreeg 🙂 

KICK OFF MEETING ETOS

Ik ben een etos friend

2 weken geleden ben ik naar het event van Etos geweest. Dat vond plaats in het hoofdgebouw van Etos in Zaandam. Een ontzettend groot en mooi pand.
Bij binnenkomst lagen er heerlijke hapjes en drankjes op ons te wachten en ik heb stiekem ongeveer 6 plakken cake en chocola enzo gegeten. Lekker.
Ook zag ik daar een aantal bloggers die ik kende via hun blog of via social media.
Het ontmoeten van andere bloggers vind ik altijd leuk en zo krijg je vaak een gezicht bij die ene nagellak blog of herken je iemand die je al een tijdje volgt omdat ze zulke mooie foto’s heeft.

Het eerste wat mij eigenlijk opviel in de ruimte was de make-up ‘afdeling’ en de stand van Botanical Boost! Dat ik nog helemaal niet kende! Raar!
Het was in ieder geval op en top verzorgd en ook ontmoette ik mijn pr-bureau friend waar ik altijd mee mail maar nooit heb gezien en de marketing mevrouw van de Etos. Allemaal erg leuk.
Etos-friends-evenement-7888Na een aantal plakken cake en een icetea naar binnen te hebben gewerkt werd er kort een presentatie gehouden en vervolgens mochten we lekker rond gaan kijken.
Een heleboel leuks heb ik gezien en jullie gaan ook een heleboel leuks voorbij zien komen de aankomende tijd!

De goodiebag van deze maand had als thema ‘skincare’. En daar ga ik jullie wat over vertellen!

Ik ben een etos friend
Ik ben een etos friend

GOODIEBAG 'SKINCARE'

Ik ben een etos friend

Wat ik overigens nog even moet vertellen is dat alle producten op mijn eigen huid, haar en voorkeuren wordt uitgezocht. Bijna ieder product heeft verschillende lijnen dus it’s up to you welke je kiest als je interesse hebt. En ALLE producten van het ETOS merk zijn dierproefvrij. Just saying 😀
Anyway. De skincare goodiebag, wat zat er dan precies in?

Ik koos voor de lijn ‘Hypoallergeen’. Ik heb een gevoelig huidje en ik gebruik vaak natuurlijke producten voor mijn huid. Om die reden leek mij hypoallergeen het meeste geschikt. Een lijn met zo min mogelijk chemische toevoegingen, vrij van parfum, kleurstoffen en conserveermiddelen.

Ik ben een etos friend

Uit deze lijn heb ik de dagcrème, de nachtcrème en de oogcrème gekregen, allemaal hebben zij het allergie keurmerk. En thuis natuurlijk meteen uitgeprobeerd.
Nu een week verder kan ik zeggen dat het inderdaad echt fijne producten zijn want mijn huid is heerlijk rustig en voelt ook prettig aan.

Ik ben een etos friend

De crèmes zijn alledrie wit van kleur en hebben geen enkele geur. Aan de ene kant vind ik het jammer omdat ik altijd wel van lekker geurende crèmes houd maar aan de andere kant is dit juist wel goed voor mijn huid.
De dagcrème heeft een SPF 15 (goed!) en de nachtcrème heeft dat uiteraard niet. Helemaal niet nodig tenzij je iedere nacht in de zon slaapt. Wat theoretisch gezien onmogelijk is.

Beide crèmes komen in een clean wit pompje en je hebt 1 pompje nodig om het hele gezicht in te smeren.
De crèmes voelen beide prettig aan en trekken snel in. Ik heb zelf het gevoel dat mijn huid wel van deze crèmes houdt.
De dagcrème bevat shea butter en panthenol voor hydratatie en een zachte huid en de crème zegt te kalmeren en te beschermen.
De nachtcrème bevat ook shea butter maar heeft daarnaast een vitamine complex in de ingrediënten dat voor extra verzorging zorgt en ook weer de bescherming van de gevoelige huid.

Tot slot de oogcrème. Aangezien ik +30 ben heb ik dit ook echt wel nodig. Graag de lijntjes voorkomen en de wallen weghalen. Bedankt. Dat is ook exact wat de oogcrème belooft.
Het vermindert kraaienpootjes en het voedt de huid rondom de ogen.
Deze crème zit in een tubetje en hier heb je echt maar heel weinig voor nodig. Iedere ochtend en avond eventjes smeren en hopelijk tot mijn 80e kraaienpoot vrij :p

BOTANICAL BOOST

Ik ben een etos friend

Tot slot een Body oil van Botanical Boost. Een lijn die mij direct opviel bij binnenkomst. Waarschijnlijk komt er nog een pakketje met deze lijn binnen de komende tijd maar nu even kort over dit product.
Ik koos voor de geur Jasmine & Vanilla. Een heerlijk zachte vanille geur met net wat meer pit door de Jasmijn.
De ingrediënten van deze lijn komen trouwens allemaal bij de Hortus vandaan. Lekker Nederlands dus.

Ik ben een etos friend

Het flesje is een pompje wat ik persoonlijk altijd erg fijn vind met olie. Zo heb je weinig kans om olie te verspillen.
De geur is echt HEERLIJK en ik hoor regelmatig van mijn vriend dat ik zo lekker ruik 🙂
Stom eigenlijk dat ik nooit heb geweten dat deze lijn bij Etos werd verkocht. Maar nu ik het weet ben ik hooked!

KEEP AN EYE ON THE BLOG

Ben je nu ook Etos fan of niet. Dat maakt niet uit, ik ga de komende maanden in ieder geval een aantal keer wat producten van de Etos reviewen. Van make-up tot skincare en van haarverzorging tot parfum.
Houd mijn blog dus in de gaten als je benieuwd bent naar de komende goodiebags 🙂

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd/gegeven door een merk/bedrijf

May