Als je mij volgt op Instagram kun je het niet hebben gemist. Ik en mijn vriend hebben een roadtrip gemaakt door Europa. Daar zijn we op ontzettend mooie plekjes geweest en hebben we veel foto’s gemaakt. Natuurlijk moeten de mooiste foto’s worden afgedrukt om de herinnering levend te houden. Ik heb dit gedaan bij Bestecanvas.be op acryl! Kijk je mee?

ROADTRIP EUROPA

HOLIDAY MEMORIES VAN BESTECANVAS .BE
HOLIDAY MEMORIES VAN BESTECANVAS .BE

Afgelopen maand hebben mijn vriend en ik een roadtrip gedaan door Europa. We hebben de landen Duitsland, Oostenrijk, Italie, Frankrijk en België bezocht.
Onze favoriet was zonder twijfel Italië, en dan om precies te zijn Lago di Braies. Een fantastische plek dat wel een sprookje lijkt. Blauw water, prachtige natuur en alpen die in Noord Italië niet weg te denken zijn.
We hebben hier twee dagen doorgebracht en ontzettend veel foto’s gemaakt. Deze plek was magisch en dat wilden we ons graag herinneren.
Om iedere dag weer even terug te zijn op die mooie plek heb ik besloten om twee mooie foto’s af te laten drukken op acryl bij bestecanvas.be. Ik heb voor dit bedrijf gekozen vanwege de kwaliteit, de verschillende keuzes op materiaal en grootte, de verzendtijd en natuurlijk de prijs.

BESTECANVAS.BE

HOLIDAY MEMORIES VAN BESTECANVAS.BE

BESTECANVAS.BE

Dé website waar je van alles kunt laten afdrukken. Denk aan (natuurlijk) foto op canvas, acrylglas, aluminium, hout en fotoplaat maar ook mondmaskers, dekens, kussens, mokken, puzzels, box en zelfs tapijten. Heel cool!

Kijk, ik heb dieren, dus een tapijt was voor mij geen optie. Maar een mooie plaat op de muur was precies wat ik wilde.
Ik koos voor de acrylglas optie. Dit leek mij het mooist voor op de muur en heeft een glans waardoor het een luxe uitstraalt.

HOLIDAY MEMORIES VAN BESTECANVAS.BE
HOLIDAY MEMORIES VAN BESTECANVAS.BE

Acrylglas heeft een aantal voordelen. Het zorgt voor heldere kleuren en deze zijn beschermt tegen licht en vocht (altijd prettig dat het niet verkleurt), het heeft een onzichtbaar ophangsysteem waardoor het perfect op de muur hangt zonder lijst, spijkers of touwen. Verder zorgt acrylglas ervoor dat het een grote scherptediepte heeft en vanuit iedere hoek maximale expressiviteit produceert.
Maar genoeg technisch geblaat. Wat is mijn impressie van mijn bestelde acrylglas foto’s?

HOLIDAY MEMORIES VAN BESTECANVAS.BE

De platen werden al na 3 dagen bezorgd (heel snel!) en kwamen in een platte doos en genoeg beschermingsfolie en papier waardoor het acryl niet beschadigd.
Op de platen zelf zit ook nog een beschermingsfolie die je eraf moet trekken (anders ziet het er best gek uit). In eerste instantie dacht ik namelijk ‘hè, wat gek zo een rafelige rand’, May, dat is de bescherming… Nadat ik deze eraf had getrokken was de plaat mooi strak en clean!

Ik heb twee ophang systemen bij de platen besteld zodat ik ze onzichtbaar kan ophangen. Dit gaat vrij gemakkelijk hoewel ik mijn vriend dit heb laten doen. Ik ben een luxe paardje, sorry. In principe had ik het zelf ook gemakkelijk kunnen doen ;-).

HOLIDAY MEMORIES VAN BESTECANVAS.BE

En wat hangen de foto’s prachtig in de kamer! De kleuren komen supermooi uit en laten de werkelijkheid goed zien. Geen gekke pixels of kleurveranderingen. Helemaal tevreden dus!
En eerlijk gezegd, denk ik dat er nog een paar mooie platen aan gaan komen. Want ik heb genoeg foto’s die ik nog wil laten afdrukken :-).

PRIJZEN & VERKRIJGBAARHEID

Bestecanvas.be is een website die heel gemakkelijk werkt. Zelfs mijn oma kan het nog voor elkaar krijgen. Geen gedoe dus met pixels en centimeters. De website rekent alles voor je uit en laat je de beste opties zien.
De prijzen verschillen natuurlijk per materiaal en per grootte. Ik koos voor 30×30 centimeter en deze waren in de aanbieding voor €17.90 per stuk en dat is lekker goedkoop! Natuurlijk kun je kiezen voor goedkoper of duurder aan de hand van je materiaal en grootte!

Super leuk om te gebruiken is mijn kortingscode waar je 15% korting krijgt op alle canvas! Gebruik bij het afrekening de code MAYCATE15 en jouw korting wordt toegepast!

‘MAYCATE15  – Gebruik deze code voor 15% korting op alle canvas op de  http://www.bestecanvas.be website.’

Je kunt Bestecanvas.be ook vinden op social media:
Instagram: @bestecanvas_be; #bestecanvasbe

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review $

May