Ariana Grande heeft een nieuw parfum gelanceerd! Namelijk R.E.M. Als je een Ariana fan bent dan weet je dat het parfum vernoemt is naar één van haar favoriete nummers. In dit artikel laat ik je alles zien over het parfum en vertel ik natuurlijk wat ik er zelf van vind.

ARIANA GRANDE - R.E.M.

ARIANA GRANDE R.E.M. PARFUM
ARIANA GRANDE R.E.M. PARFUM

ARIANA GRANDE

Om eerlijk te zijn heb ik nog niet eerder een parfum van Ariana Grande gebruikt. Ik kan deze dus niet vergelijken met voorgaande geuren. Maar volgens mijn vriendin An is deze lekkerder dan de vorige. Ik neem het direct van haar aan, want wij hebben wel dezelfde smaak qua geuren.

Ik ga nu eerst wat vertellen over de geur zelf. Zoals Douglas deze heeft beschreven:

Vernoemd naar een van haar favoriete nummers, Ariana Grande presenteert R.E.M., een geur die haar doet denken aan de droomwereld van een van haar favoriete tijdperken van de laatste decennia – de sprankelende en zorgeloze jaren ’60. Verpakt in deze geur, zou Grande graag voor altijd in deze wereld willen leven. De fruitige noten van peer en vijg verenigen zich met een romig vleugje karamel in het begin. De delicate kruidigheid van lavendel en de sensuele essentie van perenbloesem onthullen een levendig hart, vakkundig afgerond door een warme basis van tonkaboon, muskus en sandelhout. -Douglas.nl

ARIANA GRANDE R.E.M. PARFUM
ARIANA GRANDE R.E.M. PARFUM

Als eerste moet ik het natuurlijk hebben over de flacon. Want die is werkelijk PRACHTIG. Ik ben een groot edelsteen liefhebber dus het flesje staat pontificaal in mijn woonkamer als decor.
Dit is serieus één van de mooiste flacons die ik heb gehad.
Ik moet ook eerlijk toegeven dat ik normaal gesproken niet snel zou kiezen voor een parfum van een celebrity. I mean, ik ben 35 en in mijn hoofd zijn dit soort parfums meer voor tienermeisjes.
Toch ben ik blij dat ik deze geur heb leren kennen want omg, hij is superfijn! En ook nog eens een Eau de Parfum in plaats van een Eau de Toilette.

ARIANA GRANDE R.E.M. PARFUM

Nu naar de geur zelf. De geur wordt omschreven als een oriëntaalse vanille geur met topnoten van de perenbloesem, vijg, zout, karamel en zefier. De basisnoten zijn tonka bonen, musk en sandalwood.

Mocht je niet zoveel verstand hebben van parfum noten, de vertaling hiervan is lekker!
Ik ruik vooral een zoete geur met een zwoele ondertoon. De vanille en peren geven de zoete vleug aan de geur. Terwijl de musk en sandalwood juist dat kruidige geven.
Ik ben een ontzettende fan van deze combinatie in parfums dus ik vind deze geur fantastisch!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

ARIANA GRANDE R.E.M. PARFUM

Het parfum van Ariana Grande is verkrijgbaar bij Douglas . Hier vind je ook alle voorgaande geuren van Ariana :-).

Prijzen:

  • Ariana Grande – R.E.M. €34.95 (30ml), €45.90 (50ml) en €56.50 (100ml)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review (disclaimer)

May