Toen ik het persbericht kreeg ‘The Bodyshop Halloween’ ging mijn hart al sneller kloppen. Ik moest deze hebben! De halloween collectie is namelijk mijn favoriete. Niet persé omdat ik een halloween fan ben, maar wél fan van de geur Vanille/Pompoen. Een heerlijke zachte en knusse herfstgeur! En dát is de geur van deze collectie. Lees je mee?

THE BODYSHOP

The Bodyshop is ALTIJD dierproefvrij en strijden ze tegen een dierproefvrije wereld.
Ben je ook tegen dierproeven? En wil je deze wereldwijd verbannen? Dan moet je echt eventjes de petitie tekenen. Dat kun je hier doen.
In Europa zijn gelukkig alle producten inmiddels dierproefvrij maar we zijn er nog lang niet. Zo is het in China verplicht om cosmetica op dieren te testen voordat het wordt verkocht. En helemaal niet eens nodig!

Benieuwd naar andere artikelen over The Bodyshop? Check hier alle Bodyshop posts!

VANILLA PUMPKIN SHOWER GEL

Ik start met de Vanilla Pumpkin Shower Gel. Deze had ik namelijk nog niet eerder geprobeerd. De Shower Gel bevat 250ml en schuimt goed, de geur doet je denken aan de knusse geur van de herfst: Geroosterde pompoenpitten met een vleugje hazelnoot karamel, ahornsiroop en amandelmelk. Uiteraard zit er vanille-extract in, rechtstreeks vanuit Madagascar.
De geur is inderdaad lekker intens en ik geniet ervan als ik deze shower gel gebruik. Zeker als ik de body verzorging erna ook nog gebruik!

VANILLA PUMPKIN BODY BUTTER

Dit product is één van mijn favorieten van The Bodyshop. Deze Vanilla Pumpkin Body Butter is een lekker romige body butter die de droge huid mega goed verzorgt. Toch is de butter niet vet en trekt hij heerlijk in de huid.
Natuurlijk bevat het dezelfde ingrediënten als de shower gel zodat de geur hetzelfde is. De extra ingrediënten zijn Community Fair Trade-sheaboter, Community Fair Trade-babassu-olie en Community Fair Trade-sesamolie.
Ps. ik vind het design van de lijn dit jaar ook zo leuk!

VANILLE PUMPKIN HANDCREAM

Tot slot de Vanilla Pumpkin Handcream. Die mag niet ontbreken natuurlijk. De handcrèmes van The Bodyshop vind ik altijd fijn. Qua formaat zijn ze perfect om mee te nemen in je handtas, ze verzorgen de huid goed en ze ruiken heerlijk.
Ook in de handcrème zitten dezelfde ingrediënten als in de body butter. Ook de Community Trade ingrediënten zitten hierin. Milieubewust en lief voor de planeet dus!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJZEN

Natuurlijk zijn de producten allemaal te koop bij de Bodyshop, nu vind je de The Bodyshop Halloween collectie ook online. Als je wil snuffelen of voelen aan de producten dan zou ik even de winkel binnenlopen. Maar je kunt het ook gewoon bestellen via de webshop van The Bodyshop.

Prijzen:

  • Vanilla Pumpkin Shower Gel €7 (250ml)
  • Vanilla Pumpkin Body Butter €16 (200ml)
  • Vanilla Pumpkin Hand Cream €5.50 (30ml)

 

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May