TRICK OR TREAT! Your skin! Hoe cool is het dat The Bodyshop Halloween goodies heeft deze maand? Er zijn vier producten in deze limited edition lijn. In dit artikel zie je er twee van voorbij komen! Griezelze, of geniet. Het is aan jou 🙂 

THE BODYSHOP

TRICK OR TREAT YOUR SKIN. THE BODYSHOP HALLOWEEN!

Ik ben al lange tijd een fan! Want de producten van The Bodyshop zijn altijd animal friendly, wat me sowieso al heel erg aantrekt en ook zijn de producten zo natuurlijk mogelijk, zo niet volledig natuurlijk.
Zo ben ik heel lang fan geweest van de oliën die ik in mijn haar aanbracht en gewoon 3 dagen lang bleef ruiken. Loved it.
Verder is The Bodyshop ALTIJD dierproefvrij en strijden ze tegen een dierproefvrije wereld.
Ben je ook tegen dierproeven? En wil je deze wereldwijd verbannen? Dan moet je echt eventjes de petitie tekenen.
In Europa zijn gelukkig alle producten inmiddels dierproefvrij maar we zijn er nog lang niet. Zo is het in China verplicht om cosmetica op dieren te testen voordat het wordt verkocht. En helemaal niet eens nodig!
The Bodyshop is een hele grote campagne begonnen tegen het testen op dieren (YAY voor The Bodyshop!). Het doel is om 8 miljoen handtekeningen te verzamelen zodat ze het kunnen voorleggen aan de VN.

Ga nu naar DEZE WEBSITE en teken de petitie als jij de dierproeven ook wilt stoppen! Many Thanks!

Benieuwd naar andere artikelen over The Bodyshop? Check hierrrr.

TRICK OR TREAT COLLECTIE!

TRICK OR TREAT YOUR SKIN. THE BODYSHOP HALLOWEEN!

Yes, het is weer oktober en we worden weer doodgegooid met alle Halloween looks van make-up artists en bloggers. Ik hou ervan hoor. Lekker griezelen en jezelf zo lelijk mogelijk maken met make-up. Iets wat de rest van het jaar niet echt een goed idee is.
De Bodyshop viert ook Halloween met de Special edition Vanille Pumpkin Range. De lijn bevat vier producten. Namelijk een Bodybutter, een Handcrème, een Shimmer mist en een Douchegel.
Geïnspireerd op vers gebakken lekkernijen, bevat een mix van heerlijke herfstige aroma’s en heeft een typische pompoen geur, vanille uit Madagascar, tonen van tonkaboon, hazelnoot en ahornsiroop. Yum!
De collectie is 100% vegetarisch, wat fijn is!
Wisten jullie al wat pompoenen met Halloween te maken hebben? Ze kennen hun oorsprong in Ierland waar ze gebruikt werden tijdens het Samhain Festival, waarmee de overgang van zomer naar winter werd gevierd. Kaarsen in uitgeholde pompoenen boden een extra lichtpuntje aan degenen die langs donkere paden door de nacht reisden.
Heb je weer wat te vertellen op verjaardagen enzo ;-).

BODY BUTTER

TRICK OR TREAT YOUR SKIN. THE BODYSHOP HALLOWEEN!

Laten we beginnen met de Body Butter. Een pot vol van 200ml heb je voor €16. Het belooft je huid een zijdezacht en gevoed gevoel te geven die ook nog eens heerlijk ruikt.
De Body Butter blijft tot wel 24 uur lang werken én geuren.

TRICK OR TREAT YOUR SKIN. THE BODYSHOP HALLOWEEN!
TRICK OR TREAT YOUR SKIN. THE BODYSHOP HALLOWEEN!

Ik wist niet zo goed wat ik van de geur moest verwachten. Ik weet dat ik van vanille hou, dus dat zit wel goed. Maar pompoen heb ik alleen geroken in gerechten die je kunt eten. Ik was dus wel benieuwd.
De geur is in ieder geval HEERLIJK! De vanille voert voor mij de boventoon en de pompoen geeft het net een wat pittiger karakter.
De body butter zelf is lekker dik en héél romig waardoor het lekker uitsmeert over de huid. Ik geef mijn voorkeur in de winter sowieso aan body butters omdat ze toch wat voller zijn en voor meer hydratatie zorgen.

HANDCRÈME

TRICK OR TREAT YOUR SKIN. THE BODYSHOP HALLOWEEN!

Door naar de Handcrème.  Ook deze belooft je de ultieme zachtheid te geven. De crème is licht van textuur en heeft dezelfde geur als de body butter!
De handcrème is te koop voor slechts €5,50 voor 30ml. Vind ik niet duur!

TRICK OR TREAT YOUR SKIN. THE BODYSHOP HALLOWEEN!
TRICK OR TREAT YOUR SKIN. THE BODYSHOP HALLOWEEN!

Deze handcrème ruikt dus precies hetzelfde als de body butter. Heerlijk! Dit is momenteel echt één van mijn favoriete geuren. Ik weet niet wie bedacht heeft om pompoenen met vanille te mixen maar way to go!
Sowieso was ik altijd al fan van de handcrèmes van de Bodyshop. Ze hydrateren mijn handen altijd heel goed in de winter. Gebruik ik geen handcrème dan springen de sneeën en de vellen erin. Ja, het is echt zo erg. Ik ben dus blij met de handcrème en zal hem zeker (snel) opmaken.

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Natuurlijk zijn The Bodyshop producten altijd te koop bij de webshop van The Bodyshop zelf.
Ook kun je natuurlijk een kijkje nemen in één van de winkels. Daar kun je ook lekker snuffelen aan alle producten en ze opsmeren om te kijken hoe het voelt.
Happy Halloween!

Doe jij aan Halloween?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May