Ken je dat gevoel, als je net van de kapper komt en je haar zo lekker ruikt. Dat krijg je thuis nooit voor elkaar. Althans, ik niet. Tot ik de haar parfum van Goldwell ontdekte. Dit ruikt niet naar gewoon een lekker geurtje, hier krijg je echt die kappersgeur van! Benieuwd? In het artikel vertel ik je meer over de verschillende soorten parfum.

GOLDWELL

HEB JE OOIT GEHOORD VAN HAAR PARFUM?

Het merk Goldwell is toch wel al bekend bij de meeste van jullie toch? Het merk wordt gebruikt in veel kapsalons en ze zijn sinds 2015 sponsor van de Mercedes Benz Fashion week Amsterdam.
Het merk heeft mega veel stylisten en ook een groot assortiment aan producten. Denk aan shampoo’s, olie, haarspray en eigenlijk alles wat maar met haarverzorging te maken heeft.
Goldwell startte al in 1920, dat is een jaar waarin mijn opa en oma nog niet eens bestonden, moet je nagaan hoe lang zij al bestaan. Goldwell dus, niet mijn opa en oma 😉 Nou ja, ook wel natuurlijk, maar dat bedoelde ik dus niet.
Fun fact: Het allereerste product van het merk was een koude permanent. Die je zowel thuis als bij de kapper op kamertemperatuur kon gebruiken. Best innovatief voor die tijd!
Tegenwoordig wordt het merk wereldwijd verkocht en heeft iedere kapper wel eens met dit merk gewerkt.
Het nieuwe product is de haar parfum. Super tof! Ik ga het reviewen in dit artikel.

HAAR PARFUM

HEB JE OOIT GEHOORD VAN HAAR PARFUM?

Meestal spoot ik wat van mijn reguliere parfum in mijn haren. Ik had geen idee dat er haar parfum bestond. Volgens mij is dat ook redelijk nieuw. Maar het bestaat dus!
De Goldwell Beautifying Hair Perfume bevat 50ml en kost gemiddeld €35. Ze zijn in vier verschillende soorten te koop. Die ga ik na de review van de Kerasilk Color bespreken. Want dat is de geur die je in deze review ziet.
De parfum heeft in principe geen verzorgende functie maar maakt het haar wel wat glanzender en het voorkomt statisch haar.
Waar het om gaat is natuurlijk de geur. Het geeft je het gevoel alsof je net de kapsalon uitloopt na een heerlijke behandeling.

HEB JE OOIT GEHOORD VAN HAAR PARFUM?
HEB JE OOIT GEHOORD VAN HAAR PARFUM?

Blij als een kind ben ik hiermee! Echt waar. Dit product moet je echt eens proberen. Zelf was ik mijn haar niet iedere dag want dat is echt slecht voor je haar. Meestal was ik het iedere 3 a 4 dagen.
Niet dat mijn haar gaat stinken maar de pas gewassen geur verdwijnt na een dag wel een beetje. Dan is deze parfum ideaal. Want het laat je haar ruiken alsof je het net hebt gewassen.
Ik heb de Kerasilk Color. Deze heeft een elegante rozengeur gemixt met musk. Eerlijk gezegd ben ik niet heel erg gek van rozengeuren maar de musk door de geur heen maakt het wat minder rozig zeg maar. Hij ruikt evengoed lekker. Toch heb ik een andere favoriet. Die zie je hieronder!

ASSORTIMENT

HEB JE OOIT GEHOORD VAN HAAR PARFUM?

Er zijn dus vier verschillende varianten beschikbaar. Namelijk (v.l.n.r. op de foto):

  • Kerasilk Repower:  Met de geur van Fresia, Lelie en een lichte citrusgeur
  • Kerasilk Control: Heeft oriëntale tonen gecombineerd met houtgeuren
  • Kerasilk Reconstruct: is een mix van magnolia en jasmijn met wat patchoeli toegevoegd.

De lekkerste vind ik de blauwe kleur. De Repower dus. Dit is een heerlijke frisse pas gewassen geur. De rest is overigens ook lekkerder maar ruikt wat zwaarder aan. Het is maar net wat jouw voorkeur is!

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

VERKRIJGBAARHEID

Het merk Goldwell is niet te koop in drogisterijen of parfumerieën. Je moet hiervoor echt naar de kapsalon gaan.
Wil je niet iedere kapsalon afgaan om te vragen of ze het merk verkopen? Dan kun je op de website van Goldwell heel gemakkelijk zien welke salon in jouw buurt het merk verkoopt.

Heb jij ooit eens van haar parfum gehoord? Lijkt het je ook heerlijk?

Deze review bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf

May