Vitaminen voor je haar horen in je dagelijkse routine te zitten! Het slikken van pillen is alleen altijd zo vervelend en vergeet je zo. The Hairlust heeft hiervoor een oplossing. Namelijk lekkere snoepjes zónder suiker met alle benodigde vitaminen voor mooi en gezond haar.

THE HAIRLUST

TheHairlust.nl is een mooi merk van Nederlandse bodem. Het verhaal begon toen Sofie en Rasmus zelf ervaarden dat hun haar dunner werd. Zij besloten toen een product op de markt te brengen dat als voedingssupplement gezien kan worden maar dan in ‘snoep’ vorm. Mooie hieraan is dat er géén suiker aan is toegevoegd. Dit is iets wat veel van dit soort producten namelijk wel bevatten.

Naast de gummies verkopen zij ook natuurlijke haarverzorgingsproducten die geen schadelijke ingredienten bevatten en lekker natuurlijk zijn. Erg lief voor je haar dus.

HAIR GROWTH FORMULA GUMMIES

De webshop van The Hairlust vermeldt het volgende over de gummies:

 

Gezond haar begint van binnenuit! Hair Growth Formula Gummies zitten vol met alle vitaminen en mineralen die je nodig hebt om een optimale haargroei te ondersteunen, waaronder biotine, foliumzuur, vitamine C en zink. Dit alles zonder in te boeten aan smaak! Deze gummies zijn ideaal voor iedereen die zijn haar van binnenuit wil voeden. Doordat de gummies zo lekker zijn zul je ze niet snel vergeten te gebruiken.

Bovendien zijn ze vegan, gemaakt zonder gelatine en vrij van kunstmatige smaak- en kleurstoffen! Een potje bevat 90 gummies, wat overeenkomt met een voorraad van één maand.

Zelf heb ik drie potten die ik de aankomende maanden ga gebruiken. Iedere dag drie gummies. En ik kan je alvast verklappen dat ze heerlijk zijn! Ik vergeet deze supplementen niet in te nemen en het is tegelijkertijd een feestje!
Als jullie benieuwd zijn, ik ga de resultaten met jullie delen op mijn instagram na drie maanden!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

De gummies (en nog veel meer fijne haarproducten en supplementen) zijn verkrijgbaar via de webshop van The Hairlust.

Prijs:

  • Pot Gummies 1 maand €32.95
  • Pot Gummies 3 maanden €66.95

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review. Disclaimer $

 

May