Hey allemaal! Ik heb vandaag een heerlijke review voor jullie. Namelijk die van Haruharu. Een Koreaans skincare brand dat staat voor ‘Honest Beauty’. Verkrijgbaar bij Coos Cosmetics in Nederland. Lees gauw verder!

HARUHARU

Haruharu dus, een huidverzorgingsmerk vanuit Korea. Haruharu staat voor ‘iedere dag’ in het Koreaans en is een merk dat staat voor Honest Beauty. Lief voor het milieu, voor dieren én voor jezelf. Fijn om te weten natuurlijk.
Het merk gebruikt de meest gezonde superfood ingrediënten zoals het signature ingrediënt van het merk: gefermenteerde zwarte rijst en 95% natuurlijke ingrediënten.
Het zorgt voor anti-huidveroudering en is geschikt voor iedere leeftijd en ieder huidtype.

BLACK RICE HYALURONIC TONER

Skincare is altijd belangrijk voor mij geweest. Omdat ik er vroeg mee ben begonnen heb ik op mijn 35e nog steeds een goede en gezonde huid zonder rimpels. Sinds een aantal jaar is Koreaanse skincare helemaal booming in Nederland en dat is fijn. Want het zijn echt pareltjes.
Zo ook deze Haruharu Wonder Black Rice Hyaluronic Toner. Het is een hydraterende en verfrissende toner dat zorgt voor langdurige hydratatie.
De hoofdingrediënten zijn natuurlijk de gefermenteerde zwart rijst en hyaluronzuur. Dit zorgt ervoor dat de grauwe huid weer tot leven komt.
De toner beschermt tegen UV-straling en luchtvervuiling en stimuleert zelfs de celvernieuwing in de huid.
Verder bevat de toner nog beta glucaan en rode ginseng extract dat zorgt voor heling van de huid en gaat huidveroudering tegen.

Vroeger zag ik het nut van toners totaal niet in. Maar oh boy, wat is die mening veranderd. Een toner zorgt namelijk voor een hele goede voorbereiding voor je skincare routine.
Zo hydrateert het de huid, heeft het vaak nog andere fijne eigenschappen én maakt de huid toegankelijker voor je crèmes die je erna gebruikt.
Deze toner ruikt ten eerste heel lekker! Zelf breng ik het aan met wattenschijfjes maar het beste is eigenlijk om het met de handen en vingertoppen aan te brengen en in de huid te ‘kloppen’.
Ik voel direct de hydratatie al wanneer ik de toner aanbreng. Iedere ochtend en avond voor je serums en crèmes aanbrengen en ik beloof je dat je resultaat gaat zien en voelen!

BLACK RICE FACIAL OIL

Nu door naar de Haru Haru Wonder Black Rice Facial Oil. Als je mijn blog vaak bezoekt dan weet je dat ik echt een fan ben van gezichtsolie. Ik breng trouw iedere avond een olie aan op mijn gezicht voordat ik ga slapen en dat is mijn holy grail/wondermiddel.
Ik moet deze olie dus ook proberen!
Deze olie wordt omschreven als een lichtgewicht en snel absorberende gezichtsolie dat is gemaakt van vijf natuurlijke oliën uit planten. Uiteraard bevat het de gefermenteerde zwarte rijst en ook hoog geconcentreerde polyphenol en flavonoïden pigmenten.
De olie is ontwikkeld om verschillende huidproblemen aan te pakken. Ook wil deze olie graag de huid beschermen tegen UV-straling en vervuiling en het stimuleren van celontwikkeling.
Verder bevat het nog jojoba olie, zoete amandel-, zonnebloemzaad- en lavendelolie om de huid te verzachten, te beschermen en te kalmeren.

De olie is fijn! Dat kan ik alvast zeggen. Niet alleen is de geur ontzettend lekker maar brengt het ook heerlijk aan.
De olie voelt absoluut niet vettig aan op de huid en trekt snel in. De huid blijft wel soepel en zacht en goed gehydrateerd. Ik voel de olie nog wel op mijn gezicht zitten maar meer als een licht laagje in plaats van een vettig laagje.
Hierdoor is de olie ook geschikt om in de ochtend te gebruiken! Ik gebruik de toner en de olie nu een week en ik zie absoluut verschil in mijn huid. Het is beter gehydrateerd, zachter en minder trekkerig gedurende de dag!

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Haruharu is in Nederland verkrijgbaar bij Coos Cosmetics. Mijn all time favorite Korean Skincare webshop! Meer artikels over de producten die daar te koop zijn vind je hier.

Super leuk, ik heb een persoonlijke kortingscode waarmee jij je Korean Skincare met 15% korting! Gebruik de code MAYCATE15 bij het afrekenen! You’re welcome 🙂

Prijzen:

  • Haruharu Wonder Black Rice Hyaluronic Toner €34.95
  • Haruharu Wonder Black Rice Facial Oil €34.95

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May