Coos Cosmetics is mijn favoriete Koreaanse skincare webshop in Nederland. Nu heb ik kennis gemaakt met het merk Toun28. En om precies te zijn met de ‘Waterful Lotion’.
In dit artikel ga ik je precies vertellen waarom dit zo een fijn product is!

TOUN28

Toun28 is een Koreaans skincare merk dat pas is begonnen en gefocust is op ‘au naturel’ skincare. I like that!
Ze zijn niet alleen natuurlijk maar zelfs de verpakking is helemaal milieuvriendelijk. Ze zijn namelijk werelds eerste skincare merk dat met papieren recyclebare verpakkingen komt. Tof!
Het merk geeft 90% uit aan de pure rauwe materialen van het product en 10% aan de verpakkingen. Het merk gebruikt alleen organische, zelf uitgekozen en zorgvuldig gekozen hoogste kwaliteit ingrediënten waarvan sommige zelfs door het merk zelf worden geplant en geoogst.
In Nederland is het merk te koop bij de webshop Coos Cosmetics.

WATERFUL LOTION

De Waterful Lotion dus van Toun28. De lotion wordt omschreven als een hydraterende lotion voor de huid die ervoor zorgt dat de huid zich vernieuwt en herstelt.
Het verzacht de huid en het geeft intense hydratatie aan juist die droge gebieden die dat goed kunnen gebruiken.
De lotion bevat groene thee extracten en krachtige antioxidanten die de huid verjongen en revitaliseren.
Verder vermindert het roodheid en irritaties door de toevoeging van kamille extract en Gotu Kola. Uiteraard bevat de lotion squalene, beta glucan en ginseng-wortel extract dat de huid weer elastisch maakt. Tot slot is de lotion natuurlijk vrij van parfum en niet getest op dieren!

Hoewel ik ontzettend houd van een luxe uitstraling en een lekkere geur als het om skincare gaat, vind ik dit product ook ontzettend tof. Terwijl het precies het tegenovergestelde is.
De verpakking is van papier en doet me denken aan een danoontje knijpfruit (best leuk!). De geur is super neutraal, ik ruik totaal niets. Zelf vind ik dat wel jammer maar er zijn ontzettend veel mensen die geen parfum in hun producten willen. En daar is deze lotion perfect!

De lotion zelf is lekker dik en romig en brengt prettig aan op de huid. Je hebt vrij weinig nodig van het product en het verbaast me ook dat het zo snel intrekt. Omdat het een super hydraterend product is (dat merk ik ook direct) verwachtte ik dat er wel een laagje op de huid zou achterblijven maar dit is niet het geval. De huid voelt zacht aan en totaal niet vettig. Perfect dus als basis voor de make-up of voor mensen die niet houden van een romige en vettige huid.
Ik vind het een fijn product om te gebruiken en als jij nu nog zoekt naar een lekkere lotion zonder onzin dan is dit zeker het product voor jou.

VERKRIJGBAARHEID & PRIJS

Toun28 is in Nederland verkrijgbaar bij Coos Cosmetics. Mijn all time favorite Korean Skincare webshop! Meer artikels over de producten die daar te koop zijn vind je hier.

Super leuk, ik heb een persoonlijke kortingscode waarmee jij je Korean Skincare met 15% korting! Gebruik de code MAYCATE15 bij het afrekenen! You’re welcome 🙂

Prijs:

  • Toun28 – Waterful Lotion (Ceramide + Antarcticine) €24.95 (50g)

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

May